تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

ادعای پوتین؛ خواستار پایان جنگ در اوکراین هستیم

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۲ سال و نیم پس از تجاوز نظامی به اوکراین و اشغال مناطقی از این کشور مدعی شد که مسکو خواستار پایان کامل درگیری است.

کد خبر: ۱۶۸۱۷۶
۱۸:۲۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۳

ادعای پوتین؛ خواستار پایان جنگ در اوکراین هستیم

دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در کنفرانسی خبری مشترک با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان ادعا کرد مسکو به دنبال آتش‌بس موقت با اوکراین نبوده و خواستار پایان کامل این درگیری است.

پوتین با اشاره به گفت‌وگوی خود با اوربان گفت: گفتگو‌های بسیاری جدی‌ای با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان داشتیم. تداوم این گفتگو‌ها در این شرایط ژئوپلیتیک سخت کنونی حائز اهمیت است. در جریان دیدار‌های قبلی ما مذاکرات صادقانه و مفیدی در رابطه با جوانب مرتبط با تعاملات ۲ جانبه و دیگر مسائل مرتبط منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله شرایط اوکراین داشتیم.

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به درگیری در اوکراین گفت: نباید هیچ آتش‌بس موقتی رخ دهد تا رژیم کی‌یف از این وقفه برای بازیابی نیرو‌های از دست رفته، گردهم آمدن و مسلح کردن خود استفاده کند. روسیه خواستار پایان کامل این درگیری است.

وی تاکید داشت که اجرای ابتکار صلح روسیه منجر به آتش‌بس و آغاز مذاکرات خواهد شد.

پوتین با اشاره به اینکه این کشور به دنبال راه‌های دیپلماتیک برای حل‌وفصل این بحران است، گفت: نخست‌وزیر اوربان از گفتگو‌های اخیر خود در کی‌یف صحبت کرد که در آن‌ها پیشنهادات متعددی را ارائه داده و خواستار آتش‌بس جهت ایجاد شرایط برای مذاکره با روسیه شد.

وی عنوان کرد با توجه با مباحثی که از نخست‌وزیر مجارستان شنیده، اوکراین همچنان آماده پایان دادن به این جنگ نیست.

پوتین اظهار کرد که حامیان اوکراین از این کشور و مردمانش به عنوان یک «دژکوب» علیه روسیه استفاده می‌کنند.

رئیس‌جمهور روسیه اشاره داشت که اوکراین موافق ایده آتش‌بس نیست؛ چراکه در آن صورت زمینه تمدید حکومت نظامی برچیده خواهد شد.

به گفته وی، در صورت پایان یافتن حکومت نظامی، باید انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور برگزار شود و شانس مقامات کنونی این کشور برای پیروزی در آن قریب به صفر درصد خواهد بود.

اوربان نیز در این کنفرانس خبری گفت: مواضع روسیه و اوکراین بسیار با یکدیگر فاصله دارد و تلاش زیادی باید برای نزدیک شدن به پایان این درگیری انجام بگیرد.

وی اعلام کرد که با پوتین در خصوص دستاورد‌های پایان جنگ در اوکراین و سریع‌ترین راه رسیدن به این هدف صحبت کرده و نظرات وی در رابطه با ابتکار‌های صلح کنونی، آتش‌بس و مذاکرات را شنیده است.

نخست‌وزیر مجارستان همچنین تاکید کرد درگیری اوکراین تاثیراتی بر اقتصاد اروپا نیز گذاشته است.

وی در انتها تاکید داشت که تمامی تلاش خود را برای پایان دادن به درگیری اوکراین انجام خواهد داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات