تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

صدیقی در فدراسیون ووشو ماندنی شد

امیر صدیقی، رئیس چهار سال گذشته فدراسیون ووشو، تک کاندیدای این انتخابات بود که با کسب ۴۹ رای از ۵۰ آرای مأخوذه مجمع، برای چهار سال آینده در سمت ریاست این فدراسیون ابقا شد.

کد خبر: ۱۶۸۰۴۳
۱۱:۲۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۳

صدیقی در فدراسیون ووشو ماندنی شد

دیدارنیوز: امیر صدیقی با پیروزی در انتخابات، برای چهار سال آینده به عنوان رئیس فدراسیون ووشو انتخاب شد.

از ساعت ۱۰ صبح امروز (چهارشنبه - ۱۳ تیر ۱۴۰۳)، مجمع انتخاباتی فدراسیون ووشو به میزبانی هتل هما، با ریاست شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و فرهنگی وزیر ورزش برگزار شد که در پایان، امیر صدیقی به عنوان رییس این فدراسیون در سمت خود ابقا شد.

مناف هاشمی، دبیر کل کمیته ملی المپیک، در حالی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک ایران در این مجمع حاضر شد که تا اواسط رای‌گیری، در محل برگزاری مجمع حضور نداشت و این موضوع از جمله حواشی مجمع انتخابات فدراسیون ووشو بود.

امیر صدیقی، عباس شیبک، مجتبی جانعلی، سید امیر نوری سادات و جعفر عرفانیان ۵ کاندیدای شرکت کرده در این انتخابات بودند که سه نفر از این کاندیداها، در اعتراض به روند برگزاری مجمع از حضور در محل برگزاری انتخابات خودداری کردند.

به این ترتیب امیر صدیقی، رئیس چهار سال گذشته فدراسیون ووشو، تک کاندیدای این انتخابات بود که با کسب ۴۹ رای از ۵۰ آرای مأخوذه مجمع، برای چهار سال آینده نیز در سمت ریاست این فدراسیون ابقا شد.

او در بخشی از سخنرانی خود که پیش از آغاز رای‌گیری انجام داد، اظهار کرد: ما به عنوان یک خانواده نشان دادیم که در سختی‌ها کنار یکدیگر هستیم و می‌توانیم موفقیت‌های این رشته در میادین مختلف را با همدلی ادامه دهیم.

او افزود: برخی‌ها می‌خواستند برای این رشته و خانواده ووشو مشکلاتی ایجاد کنند که خوشبختانه از انجام این کار ناکام بودند و این اتفاق خوب تنها با همدلی اعضای این مجمع و خانواده ووشو صورت گرفت. امیدوارم در سال‌های پیش رو نیز با حمایت شما عزیزان، فدراسیون پر افتخار ووشو به موفقیت‌های بیش‌تر و بزرگ‌تری دست یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر