تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

مراسم چهلم شهدای حادثه بالگرد رئیس‌جمهور آغاز شد

مراسم چهلمین روز درگذشت ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در سانحه سقوط بالگرد امروز؛ پنجشنبه ۷ تیر ۱۴۰۳ در مصلی تهران و هم‌زمان در سراسر کشور آغاز شد.

کد خبر: ۱۶۷۷۳۳
۱۸:۰۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۳

مراسم چهلم شهدای سقوط بالگرد رئیس‌جمهور آغاز شد

دیدارنیوز: روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور که برای افتتاح سد مرزی «قیز قلعه‌سی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، به علت سانحه‌ای که برای بالگرد حامل وی و همراهانش رخ داد، به شهادت رسید.

آیت‌الله آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی سردار سیدمهدی موسوی رئیس یگان حفاظت رئیس‌جمهوری، سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی از دیگر شهدای این حادثه بودند.

در مراسم چهلمین روز شهدای خدمت که با تلاوت قرآن، مداحی و سرود آغاز شد، سخنرانی سیدحسن نصرالله پخش می‌شود.

هم چنین جمیله علم‌الهدی همسر رئیس‌جمهور در این مراسم که قشر‌های مختلف مردم و مسئولان در آن حضور دارند سخنرانی خواهد داشت.

برنامه دوم هم سه شنبه ۱۲ تیر در مشهد برگزار می‌شود. در تبریز هم امروز از طرف خانواده استاندار و امام جمعه مراسمی روز پنجشنبه برگزار می‌شود.

هفته آینده، خانواده شهید رئیسی برای تشکر از مردم و دولتمردان عراق و حضور در مراسم‌های یادبود رئیس‌جمهور به این کشور خواهند رفت.

امروز صبح مراسم یادبود شهید امیرعبداللهیان در حرم عبدالعظیم با حضور خانواده این شهید برگزار شد.

رونمایی از آثار فرهنگی و برگزاری نمایشگاه‌های عکس از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این روز‌ها بوده است. اقلیت‌های دینی هم برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت برگزار کرده‌اند.

وزارت خارجه برنامه‌ای با حضور مهمانان خارجی برگزار خواهد کرد و ۱۴۰ مهمان از کشور‌های منطقه و سایر کشور‌ها در این مراسم شرکت می‌کنند.

در بیش از ۶۰ کشور، برنامه‌های یادبود توسط رایزن‌های فرهنگی برگزار می‌شود که درخواست‌های از کشور‌های مختلف برای حضور خانواده شهدا وجود داشته است.

هم‌چنین در ۲۵ روستایی که رئیس‌جمهور شهید حضور یافته بود، مراسم بزرگداشت برگزار می‌شود.

۹ هزار کارخانه در دولت سیزدهم به تولید برگشتند که در تعداد زیادی از آن‌ها این مراسم بزرگداشت برگزار می‌شود.

در شورای فرهنگ عمومی روز ۳۰ اردیبهشت به عنوان روز خدمت مجاهدانه به ثبت رسیده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
پرطرفدارترین ها