تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

توضیحات وزیر کار درباره واریزی بازنشستگان

صولت مرتضوی، وزیر کار درباره واریزی علی‌الحساب به حساب بازنشستگان گفت: احکام بازنشستگان در صندوق‌های بازنشستگی کشوری، فولاد و تأمین اجتماعی را صادر خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۶۷۶۷۰
۱۳:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۳

توضیحات وزیر کار درباره واریزی بازنشستگان

دیدارنیوز: وزیر کار، تعاون و امور اجتماعی توضیحاتی درباره واریزی علی‌الحساب به حساب بازنشستگان ارایه کرد.

سید صولت مرتضوی امروز چهارشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۳ در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره واریزی علی‌الحساب به حساب بازنشستگان عنوان کرد: احکام بازنشستگان در صندوق‌های بازنشستگی کشوری، فولاد و تأمین اجتماعی را صادر خواهیم کرد.

وی افزود: دولت منابع پرداخت علی‌الحساب را برای بخشی از صندوق‌ها تامین کرده است و برای صندوق تأمین‌اجتماعی هم بحث شد، چون گفته شده از محل فروش سهام شرکت‌ها این منابع تأمین شود و به محض اینکه منابع بیاید، پرداخت انجام می‌شود.

وزیر کار گفت: دستور مخبر این بود تأمین منابع با قید فوریت صورت بگیرد؛ امیدواریم شرمنده بازنشستگان نشویم. قانون و مصوبه دولت درباره پرداخت، علی‌الحساب تامین و پرداخت خواهد شد. در ادامه هم احکام را صادر می‌کنیم و معادل احکام، پرداخت‌ها انجام خواهد گرفت و آن‌ها که کمتر گرفته‌اند اصلاح خواهد شد.

مرتضوی همچنین درباره واگذاری سهام شرکت‌های دولتی به بازنشستگان، گفت: پیگیر این موضوع هستیم. ما معتقدیم در زمینه خصوصی‌سازی، مستحق‌ترین افراد برای واگذاری سهام، خود بازنشستگان هستند. اقدامی هم بانک رفاه برای واگذاری یکی از پتروشیمی‌ها انجام داد که در مرحله تنظیم شرایط و چارچوب آن است و امیدواریم به نتیجه برسد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
بازنشسته تامین اجتماعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
0
0
دهقان کیا: چرا مصوبه ریاست جمهوری در پرداخت ۳ میلیون تومان علی الحساب متناسب سازی به بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نشده است؟

رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران گفت: چرا در زمانی که باید به مردم امید تزریق کنیم تا گسترده تر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند علی الحساب یک میلیون تومانی ماهانه از ابتدای سال تا کنون به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نشده است؟

علی دهقان کیا در گفتگو با خبرنگار عصر خبر افزود: علی الحساب ۳ میلیون تومانی بازنشستگان کشکری، لشکری و فولاد چند روز است که پرداخت شده اما با وجودی که آقای مخبر در بخشنامه خود تاکید کرده که محل تأمین منابع مالی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بند" د" تبصره ۱۵ قانون برنامه بودجه سال ۱۴۰۳ می باشد ولی تا کتون علی الحساب ۳ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نشده است.

دهقان کیا تاکید کرد: وقتی ما با بازنشستگان تأمین اجتماعی صحبت از انتخابات می کنیم می گویند چگونه است که مصوبه سرپرست ریاست جمهوری اجرا نمی شود اما از ما انتظار مشارکت دارند؟

asrkhabar.com/?p=646515

@Myasrkhabar
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور