تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
اکبری، سرمربی تیم ملی والیبال اعلام کرد

با همین روحیه و جنگندگی برابر رقبا بازی می‌کنیم

پیمان اکبری، سرمربی تیم ملی والیبال مردان کشورمان بعد از پیروزی برابر آمریکا گفت: در مجموع از تمام بازیکنانم بابت نمایش خوب امروزشان تشکر می‌کنم و به آن‌ها خسته نباشید می‌گویم. امیدوارم در دیدار‌های بعدی نیز با همین روحیه و جنگندگی برابر رقبا حاضر شویم.

کد خبر: ۱۶۷۳۷۶
۱۹:۴۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

اکبری

دیدارنیوز: سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: توانستیم یک سری نکات را به بازیکنان انتقال دهیم و خداراشکر بازیکنانم امروز و در بهترین شرایط ممکن، عملکرد واقعی خود را به نمایش گذاشتند، چه بازیکنان درون زمین و چه حتی بازیکنانی که از زمین بیرون آمدند همگی به تیم کمک کردند.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، هفته سوم مرحله مقدماتی ششمین دوره لیگ ملت‌ها در گروه مردان از روز سه‌شنبه ۲۹ خرداد آغاز شده است و تیم ملی والیبال ایران بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۳۰ خرداد) در نهمین مسابقه خود به مصاف آمریکا رفت. تیم ملی والیبال ایران در این دیدار، سه بر دو پیروز مسابقه شد تا مسابقات این هفته را با دو امتیاز شیرین آغاز کند.

پیمان اکبری، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از این دیدار بیان کرد: این پیروزی را به مردم خوب کشورم تبریک می‌گویم. همچنین به بازیکنانم خسته نباشید و یک تبریک جانانه می‌گویم، امروز رقابت خوبی را به نمایش گذاشتند. همه می‌دانند که در طول دو هفته گذشته، عملکرد خوبی نداشتیم و بیشترین تلاش‌مان این بود که در طی چند روز گذشته و زمانی که در اختیار داشتیم هم از نظر روحی و روانی و هم از نظر فنی و آنالیز، بتوانیم یک سری نکات را به بازیکنان انتقال دهیم و خداراشکر بازیکنانم امروز و در بهترین شرایط ممکن، عملکرد واقعی خود را به نمایش گذاشتند، چه بازیکنان درون زمین و چه حتی بازیکنانی که از زمین بیرون آمدند همگی به تیم کمک کردند.

وی با اشاره به تغییر پست میثم صالحی به لیبرو و محمدرضا حضرت‌پور به دریافت‌کننده گفت: به این مسئله در طی دو سه روز اخیر خیلی پرداخته شد. آن‌هایی که جزئی از خانواده والیبال هستند و از مسائل فنی سررشته دارند می‌دانند که با توجه به آسیب دیدگی پیشین میثم صالحی، برنامه‌ریزی داشتیم تا هر هفته دو رقابت را برای او در نظر بگیریم و در طی دو دیدار از او استفاده کنیم. دیدار‌هایی که برای صالحی در نظر گرفتیم، رقابت با تیم‌های هلند و آلمان است و قطعا در دیدار‌های آینده از میثم صالحی به نحو احسنت استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: همچنین درخصوص محمدرضا حضرت‌پور، از قبل می‌دانستیم که اکثر بازیکنان تیم ملی آمریکا سرویس‌های پرشی و قدرتمندی دارند و آن کاری که امروز از حضرت‌پور انتظارش را داشتم به نحو احسنت اتفاق افتاد و در مقاطعی از رقابت با آمریکا که در دریافت، دچار مشکل شدیم، او به تیم‌مان کمک زیادی کرد.

اکبری در پایان گفت: در مجموع از تمام بازیکنانم بابت نمایش خوب امروزشان تشکر می‌کنم و به آن‌ها خسته نباشید می‌گویم. امیدوارم در دیدار‌های بعدی نیز با همین روحیه و جنگندگی برابر رقبا حاضر شویم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر