تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

هشدار نارنجی هواشناسی در کاشان

عباس ارغوانی، رئیس اداره هواشناسی کاشان ضمن اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی گفت: در ساعات بعد از ظهر آسمان مناطق قسمتی ابری و شرایط ناپایداری پیش‌بینی شده است که مناطق کوهستانی انتظار بارش رگباری وجود دارد.

کد خبر: ۱۶۷۰۵۲
۱۴:۲۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳

هشدار نارنجی هواشناسی در کاشان

دیدارنیوز: رئیس اداره هواشناسی کاشان هشدار نارنجی صادر شده برای کاشان را تشریح کرد.

عباس ارغوانی ضمن اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی اظهار داشت: از ساعات اولیه امروز به واسطه جریان هوا از سمت شمال غرب شهرستان کاشان بر روی مناطق کاشان و آران و بیدگل کاهش کیفیت هوا کاهش دید ناشی از پدیده را داریم.

رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان در بیان این ناپایداری جوی در این شهرستان ابراز داشت: در ساعات بعد از ظهر آسمان مناطق قسمتی ابری و شرایط ناپایداری پیش‌بینی شده است که مناطق کوهستانی انتظار بارش رگباری وجود دارد.

وی افزود: این شرایط ناپایداری همرفتی طی فردا تقویت شده و مناطق وسیع‌تری را پوشش خواهد داد که حتی برای خود شهر کاشان، آران و بیدگل و مناطق دشتی هم می‌توان انتظار بارش رگباری، رعد و برق را داشت.

ارغوانی در بیان نوع مخاطرات تاکید کرد: رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و وقوع طوفان لحظه‌ای در مناطق مستعد با گرد و خاک در نقاط مستعد بارش تگرگ از جمله مخاطرات این ناپایداری جوی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل است.

وی با بیان اینکه مناطق کاشان و آران و بیدگل به ویژه در ارتفاعات مناطق اثر این سامانه است، ابراز داشت: میزان بارش‌ها در این فصل تابع شرایط پیچیده جوی است که پیش‌بینی محلی را سخت کرده که بهتر است رعایت ملاحظه سیلاب محلی برای مدیریت امور مد نظر مسئولین و عموم باشد.

رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان با بیان اینکه دستگاه‌های مربوطه آمادگی لازم را برای رخداد هر اتفاقی داشته باشند، گفت: با آمادگی لازم توسط دستگاه‌های خدماتی موجب می‌شود تا در صورت وقوع حادثه شاهد کمترین خسارت باشیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر