تیتر امروز

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس هیات فوتبال آذربایجان شرقی پاسخ داد

تراکتور واگذار شد یا نشد؟

جواد ششگلانی، رئیس هیات فوتبال آذربایجان شرقی، در واکنش به خبر واگذاری باشگاه تراکتور تبریز گفت: واگذاری تراکتور را در فضای مجازی دیدم!

کد خبر: ۱۶۶۴۳۶
۱۲:۱۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

تراکتور واگذار شد یا نشد؟

دیدارنیوز: رئیس هیات فوتبال آذربایجان‌شرقی از تصمیم زنوزی برای واگذاری تراکتور به هیات فوتبال اظهار بی‌اطلاعی کرد.

جواد ششگلانی در گفتگو با ایسنا در واکنش به خبر واگذاری باشگاه تراکتور به هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: هیچ اطلاعی از تصمیم باشگاه تراکتور نداریم و نمی‌دانیم بر چه اساسی چنین اطلاعیه‌ای صادر شده است. این موضوع را از فضای مجازی می‌شنویم و هیچ‌کس از مسئولان این باشگاه با ما صحبتی انجام نداده و نامه کتبی یا شفاهی به ما ارائه نشده است.

ساعتی قبل باشگاه تراکتور اعلام کرده بود که باتوجه به عدم وصول درخواست خرید سهام این باشگاه، تمام اختیارات، امورات و هزینه‌های باشگاه تراکتور به هیأت فوتبال آذربایجان شرقی واگذار شده است.

به گزارش دیدارنیوز، در بیانیه رسانه باشگاه تراکتور آمده است:

«باتوجه به عدم وصول درخواست خرید سهام باشگاه تراکتور، تمامی اختیارات، امورات و هزینه‌های باشگاه تراکتور به هیأت فوتبال آذربایجان شرقی واگذار شد.

پس از پایان مهلت ۱۵ روزه مجمع سهامداران باشگاه تراکتور جهت ارایه درخواست‌های خرید سهام باشگاه و عدم وصول هر‌گونه درخواستی در این زمینه، مجمع باشگاه اطلاعیه زیر را صادر کرد:

بأسمه تعالی

بیش از ۱۵ روز از فراخوان عمومی واگذاری سهام باشگاه تراکتور سپری شد و هیچ درخواست کتبی و حتی شفاهی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی برای خرید سهام باشگاه وصول نشده است.

برنامه و بودجه ارایه شده از سوی هیات مدیره باشگاه برای فصل آتی در جلسه ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری تصویب و تخصیص یافته بود؛ امّا باتوجه به فراهم نبودن بستر لازم و همچنین شرایط پرتنش موجود پیرامون تیم، مجمع سهامداران باشگاه تراکتور امکان ادامه فعالیت را مقدور ندانسته و باشگاه را جهت واگذاری در اختیار هیأت فوتبال قرار می‌دهد.

در همین راستا با پایان مسابقات فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۲، اعضای مجمع سهامداران، باشگاه تراکتور را بدون هیچ بدهی داخلی و خارجی، در اختیار هیأت فوتبال آذربایجان شرقی قرار داده و تمامی امورات و هزینه‌های باشگاه از امروز - یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳- به هیأت فوتبال استان به عنوان متولی فوتبال در آذربایجان شرقی، واگذار می‌شود.

شایان ذکر است، باتوجه به در پیش بودن نقل و انتقالات تابستانی، تصمیم مذکور به صورت فوق‌العاده در دستور کار مجمع سهامداران قرار گرفت تا اقدامات لازم جهت آماده کردن تیم در اسرع وقت از سوی متولیان جدید صورت پذیرد.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر