تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

اسپانیا: به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، عدالت برای مردم آن است

خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا تاکید کرد که به رسمیت شناختن کشور فلسطین، عدالت برای مردم فلسطین است.

کد خبر: ۱۶۶۰۹۲
۲۰:۰۰ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳

اسپانیا

دیدارنیوز: خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا درحالیکه مادرید این هفته کشور فلسطینی را به رسمیت می‌شناسد، تاکید کرد که این اقدام عدالت برای مردم فلسطین است.

آلبارس امروز یکشنبه در کنار محمد مصطفی، نخست وزیر فلسطین، گفت: به رسمیت شناختن کشور فلسطین عدالت برای مردم فلسطین و بهترین تضمین امنیت برای اسرائیل است.

آلبارس در این دیدار تاکید کرد که مادرید در روز سه‌شنبه ۲۸ مه به طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

مصطفی با استقبال از اقدام اسپانیا و نروژ و ایرلند برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین در روز سه‌شنبه، گفت: ما می‌خواهیم همه کشور‌های اروپایی این کار را انجام دهند.

نشست آلبارس و مصطفی در بروکسل بود، جایی که نخست وزیر تشکیلات خودگردان با جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و اسپن بارت ایده، وزیر امور خارجه نروژ نیز دیدار کرد.

در اواخر روز یکشنبه، مصطفی قرار بود با بورل، بارت ایده و شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی گفتگو کند.

وی روز دوشنبه با وزرای اسپانیا، نروژ و ایرلند دیدار دیگری در بروکسل خواهد داشت و روز چهارشنبه در اسپانیا خواهد بود.

اسرائیل به اسپانیا، نروژ و ایرلند هشدار داده است که روابط با آن‌ها بخاطر به رسمیت شناختن کشور فلسطینی با "عواقب جدی" مواجه خواهد شد.

جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی در غزه به کشور‌های خواهان به رسمیت شناختن فلسطین انگیزه داده است. آن‌ها امیدوارند که گام‌ها به سوی راه‌حل دو کشوری، با اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها، پایه‌هایی را برای صلح خاورمیانه بسازد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد