تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رسانه آمریکایی خبر داد

جو بایدن نظرسنجی‌ها را قبول ندارد

آکسیوس نوشت: «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد انتخابات ۲۰۲۴، نظرسنجی‌هایی که عملکرد او را ضعیف‌تر از رقبایش ارزیابی می‌کنند، قبول ندارد.

کد خبر: ۱۶۵۴۱۴
۱۸:۰۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

آکسیوس: بایدن نظرسنجی‌ها را قبول ندارد

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور آمریکا و مشاورانش باور دارند نظرسنجی‌هایی که عملکرد بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی را ضعیف ارزیابی می‌کنند، معتبر نبوده و نمایانگر واقعیت نیستند.

رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید گزارش داد «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور نظرسنجی‌هایی که عملکرد او را ضعیف‌تر از رقبایش ارزیابی می‌کنند، قبول ندارد.

به گزارش خبرگزاری آکسیوس، بایدن و بسیاری از مشاورانش واقعاً فکر می‌کنند نظرسنجی‌ها نمایانگر واقعیت میدان نیست و نمی‌توان برای پیش‌بینی نتیجه انتخابات امسال ایالات متحده به آن‌ها اتکا کرد.

بااین‌حال، گرچه بایدن سعی دارد به تیم خود اطمینان دهد که عملکردش در انتخابات به‌مراتب بهتر از نتایج نظرسنجی‌ها خواهد بود، اما بااین‌حال او بادقت نظرسنجی‌ها را دنبال و نتایج را بررسی می‌کند.

تازه‌ترین نظرسنجی انجام‌شده درباره انتخابات آمریکا، نظرسنجی مشترک نیویورک‌تایمز، کالج سیه‌نا و روزنامه «فیلادلفیا اینکوایرر» در روز دوشنبه نشان داد که «دونالد ترامپ» در پنج ایالت از ۶ ایالت سرنوشت‌ساز آمریکا محبوبیت بیشتری نسبت به بایدن دارد.

نظرسنجی نیویورک‌تایمز همچنین نشان داد ۱۳ درصد از کسانی که در انتخابات ۲۰۲۰ به بایدن رأی داده بودند، در انتخابات آتی به او رأی نخواهند داد. آن‌ها اعلام کردند سیاست خارجه بایدن و حمایت او از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه اصلی‌ترین عامل این تصمیم‌گیری است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها