تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در بازار سهام چه خبر است؟

ریزش سنگین بورس؛ ۴۹۸ میلیارد خارج شد

در بازار بی‌ثبات سهام، امروز (۲۴ اردیبهشت ماه) شاخص کل ۳۲ هزار و ۳۹۲ واحد ریخت و ۴۹۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد.

کد خبر: ۱۶۵۳۳۲
۱۴:۵۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

ریزش سنگین بورس؛ ۴۹۸ میلیارد خارج شد

دیدارنیوز: خشم و هیاهو در بازار سهام ادامه دارد و دکمه فروش سهم، در این روز‌ها به دفعات فشرده می‌شود. پایان بورس امروز (دوشنبه) تنها یک خبر را مخابره می‌کند و آن هم سقوط سنگین شاخص‌های بورسی است.

معاملات بورس امروز به نحوی رقم خورد که شاخص کل در جهت کندل روز معاملاتی گذشته خود رفتار کرد. به طوری که در پایان بورس امروز، شاخص کل با افت ۳۲ هزار و ۳۹۱ واحدی که معادل ۱.۴۸ درصد این شاخص است روبه‌رو شد. بر این اساس، شاخص کل در پایان معاملات امروز در سطح دو میلیون و ۱۶۰ هزار واحدی ایستاد.

در طرف دیگر قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار سهام نیز کاهش شدیدی پیدا کرده است؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز ۱۲ هزار و ۸۰۰ واحد که معادل ۱.۷۶ درصد این شاخص است کاهش ارتفاع داد و به سطح ۷۱۶ هزار و ۰۶۳ واحدی رسید.

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، حجم معاملات را هشت میلیارد و ۱۰۰ میلیون برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را سه هزار و ۲۲۴ میلیارد تومان نشان می‌دهد.

ریزش سنگین بورس؛ ۴۹۸ میلیارد خارج شد

ورود و خروج پول حقیقی

مانند روند روز معاملاتی گذشته ورود و خروج پول حقیقی، این عدد در روز جاری نیز منفی بود. چنان‌که در پایان بورس امروز حدود ۴۹۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شده است. موضوع دیگری که باید عنوان کرد اینکه تا لحظه تنظیم این گزارش حدود ۱۲۸ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شده است.

بیشترین ارزش معاملات خرد

در جریان معاملات امروز سه سهم خودرو، فولاد و دامین بیشترین ارزش معاملات و سهم‌های ذوب، خودرو و شستا به‌ترتیب بیشترین حجم معاملات را ثبت کرده‌اند. همچنین سهم فارس نیز بیشترین ارزش بازار را در اختیار خود گرفت.

ولکار با افزایش هفت درصدی بیشترین بازدهی روز را از آن خود کرد. در مقابل، سدشت نیز با افت ۶.۹۸ درصدی در جریان بازار امروز بدترین عملکرد را ثبت کرد.

ورود پول هوشمند

بیشترین خالص خرید حقیقی نیز به سهم‌های توسن، وتجارت و شستا تعلق گرفت. همچنین در جریان معاملات امروز سهم‌های واعتبار، وتوسم و وتوس ورود پول هوشمند داشتند. در سوی دیگر، فیلتر‌های بورسی نشان می‌دهند پول هوشمند از نماد‌های شگامرن، تکاردان و بپاس خارج شده است.

شایان ذکر است بیشترین سرانه خرید حقیقی در سهم‌های غفارس، غشاذر و ثالوند رقم خورد. همچنین البرز در جریان معاملات امروز بیشترین فشار تقاضا را ثبت کرد. در مقابل، بیشترین فشار عرضه نیز در نماد خاهن بود.

ارسال نظرات