تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مردم همه تحت فشار هستند

پزشکیان: وعده‌های رئیس‌جمهور برای کنترل گرانی چه شد؟

پس از گرانی‌های شدید ارز و طلا در سال جدید، مسعود پزشکیان خطاب به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان گفته قرار بود گرانی را کنترل کنند، تورم را حل کنند، نرخ ارز را تثبیت کنند و حتی روند قیمت‌ها کاهشی شود، خب چه شد؟

کد خبر: ۱۶۳۶۸۷
۱۰:۳۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳

پزشکیان: وعده‌های رئیس‌جمهور برای کنترل گرانی چه شد؟

دیدارنیوز: نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: دولت بالاخره وعده‌هایی داده بوده، ریاست جمهور صحبت‌هایی داشته، قرار بود گرانی را کنترل کنند، تورم را حل کنند، نرخ ارز را تثبیت کنند و حتی روند قیمت‌ها کاهشی شود، خب چه شد؟

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با نابسامانی‌های بازار ارز و طلا و همینطور شرایط اقتصادی کشور که بازار‌های مختلف را با چالش و معیشت مردم را با مشکلات و سختی همراه کرده است، گفت: ببینید مشکل اصلی که ما با آن مواجه هستیم نداشتن یک نقشه راه است. ظاهرا در تئوری می‌گوییم، اما در عمل یک چنین نقشه‌ای را رسم نکردیم و در جایی هم که یک چنین برنامه‌ای می‌نویسیم یا نقشه راهی را طراحی می‌کنیم افرادی که برای اجرای این نقشه انتخاب می‌کنیم، مهارت، علم و برنامه کافی برای اجرای چنین برنامه‌ای را ندارند.

وی ادامه داد: در نتیجه خیلی وقت‌ها وقتی با این آدم‌ها صحبت می‌کنیم می‌خواهیم برنامه‌ای بنویسیم که سیاست‌های کلی اجرایی و محقق شود، می‌گویند خب این که نمی‌تواند اجرا کند؛ در حالیکه باید آدمی را مسئول کار کنیم که آن راه درست و رو به عملی شدن برنامه را بتواند طی کند و کار را به سرانجام برساند. ما افرادی را می‌گذاریم که نمی‌توانند آن راه را بروند و نتیجه اش هم مشکلاتی است که به وجود می‌آید.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: اصل سوءمدیریت همین است، من می‌گویم آدمی که تجربه، علم و مهارت کافی برای اجرایی کردن اهداف برنامه را ندارد اصولا نباید مسئولیت بپذیرد و نباید چنین آدمی را بگذارند، ولی اوضاع و احوال همچنان ادامه دارد.

منتخب مردم تبریز در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که «الان که چنین افرادی در جایگاه‌های مسئولیت حضور دارند، آیا نیازی به تغییر و تحول احساس نمی‌شود؟»، ابراز داشت: این تصمیم برعهده رییس‌جمهور است که می‌خواهد در تیم خود تغییر ایجاد کند یا خیر؛ دولت بالاخره وعده‌هایی داده بوده، صحبت‌هایی که ریاست محترم جمهور داشته، قرار بود گرانی را کنترل کنند، تورم را حل کنند، نرخ ارز را تثبیت کنند و حتی روند قیمت‌ها کاهشی شود، خب چه شد؟

وی ادامه داد: می‌دانید که یکی از شاخصه‌های مسلمان عمل به تعهد است، حضرت علی (ع) زمانی که حاکم می‌شود اولین سخنانی که بیان می‌کند در خطبه ۱۶ نهج البلاغه آمده است که می‌فرماید «ذِمَّتِی بِمَا أَقُولُ رَهِینَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِیمٌ» یعنی گردنم را در مقابل صحبت‌هایی که می‌گویم گرو می‌گذارم. آن وقت ما حرف‌هایی می‌زنیم که اجرا نمی‌کنیم و وقتی هم که اجرا نشد برای آن توجیه می‌آوریم؛ لذا من معقتدم باید دنبال آدم‌هایی گشت که این تئوری‌هایی که در ذهن مسئولان سیاسی کشور است را در اجرا عملیاتی کنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به اثرات شرایط کنونی در فضای اجتماعی، عنوان کرد: وضعیتی که مشکلات مهار نشده و به‌طور دائم بر زندگی مردم تاثیرگذار است، طبیعتا روی اوضاع اجتماعی نیز اثر دارد، مردم الان همه تحت فشار هستند و تا یک حدی می‌توانند این فشار را تحمل کنند. مذهبی و غیرمذهبی، چپ و راست فرقی ندارد، وقتی از یک حدی گذشت که دیگر قادر به زندگی نباشد دیگر راه درست را نمی‌شود رفت.

پزشکیان در واکنش به این مساله که «برخی ادعا می‌کنند که ممکن است این شرایط یک عامل برای تردید یا تاخیر ایران در انتقام از اسراییل در ماجرای حمله به کنسولگری کشورمان باشد»، تصریح کرد: در این خصوص باید سیاستمداران تصمیم بگیرند، اما اعتقاد دارم که حاکمیت نباید در دامی بیفتد که آن‌ها پهن کردند. اسراییل خودش به اندازه کافی در نگاه دنیا به چالش افتاده و در نگاه جهانیان تنفر نسبت به اسراییل ایجاد شده است؛ الان اگر جنگی شروع شود اسراییل می‌خواهد خودش را منزه کند و بقیه را پایین بکشد.

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی اکنون مصداق این ضرب المثل «الغریق یتشبث بکل حشیش» یعنی غریق، به هر شاخه‌ی خشکیده‌ای چنگ می‌زند (تا خود را نجات دهد)، است. این اسراییلی که می‌خواهد با این کار‌ها بقیه را با خودش بکشد، نباید به نظر من این کار را کرد؛ البته سیاستمداران و فرماندهان نظامی کشور بهتر این را می‌دانند و باید اجازه دهیم براساس راهبرد‌های کلان نسبت به اقدام متقابل تصمیم گیری شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی