تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پشت پرده مکالمه جنجالی

بایدن، نتانیاهو را به عواقب وخیم تهدید کرد

یک منبع آگاه مدعی شد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در آخرین تماس خود، نتانیاهو را تهدید کرد که اگر اسرائیل روش جنگ در غزه را تغییر ندهد، عواقب بدی در انتظارش خواهد بود.

کد خبر: ۱۶۳۵۹۴
۱۸:۲۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳

بایدن، نتانیاهو را به عواقب وخیم تهدید کرد

دیدارنیوز: در حالی که اختلافات دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل دیگر آشکار شده است، بنا بر برخی گزارش‌های رسانه‌ای، خشم بایدن نسبت به متحدش شدت گرفته است.

به گزارش شبکه «سی‌ان‌ان» یک‌شنبه ۱۹ فروردین، یک منبع آگاه گفت رئیس جمهوری آمریکا در آخرین تماس خود، نتانیاهو را تهدید کرد که اگر اسرائیل روش جنگ در غزه را تغییر ندهد، عواقب بدی در انتظارش خواهد بود.

به گفته این منبع، بایدن به نتانیاهو هشدار داد اگر شرایط غیرنظامیان در غزه بهتر نشود، واشینگتن در حمایت خود از تل‌آویو تجدید نظر خواهد کرد.

به نقل از العربیه، این منبع افزود: «بایدن همچنین به طور تلویحی تهدید کرد که در صورت تداوم این سیاست نتانیاهو، روند ارسال تسلیحات واشینگتن به اسرائیل را کند خواهد کرد.

در همین رابطه، یک مقام ارشد دولت آمریکا تایید کرد، موضوع حمایت واشینگتن از جنگ کنونی اسرائیل، موضوع پیچیده‌ای است.

مقامات ارشد دولت آمریکا گفتند حادثه سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه، که در آن یک کارمند با تابعیت دوگانه آمریکایی و کانادایی کشته شد، یک فاجعه آشکار است و بر نگرانی فزاینده دولت بایدن در مورد استراتژی عملیاتی اسرائیل می‌افزاید.

بسیاری از مسائل اخیرا، روابط دو طرف را تیره‌تر کرده است، از جمله اصرار نتانیاهو برای حمله به شهر رفح محل اسکان صد‌ها هزار آواره فلسطین، رد برنامه‌های آمریکا برای مدیریت غزه پس از جنگ و عدم قبول ورود کمک‌های بشردوستانه برای هزارن فلسطینی در معرض مرگ را می‌توان از مهمترین دلایل دانست.

هم‌زمان، تعداد بالای کشته‌شدگان غیرنظامی فلسطینی بر کارزار انتخاباتی بایدن تاثیر گذاشته است. آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد محبوبیت بایدن در میان دموکرات‌های جوان به دلیل ناتوانی او در توقف جنگ، کاهش یافته است.

با این وجود، رئیس جمهوری دموکرات هنوز حمایت از اسرائیل را ضروری می‌داند. بایدن در پاسخ به سوالی که یک روزنامه‌نگار از او در مورد احتمال توقف حمایت نظامی از تل‌آویو پرسید، ضمن اشاره به «حمایت ثابتش از اسرائیل» با طعنه پاسخ داد: «آیا واقعا این سوال را از من می‌پرسید؟»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر