تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
پلیس اعلام کرد در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از انگیزه تروریستی وجود ندارد

گروگانگیری در هلند؛ آزادی گروگان‌ها و ادامه وضعیت فوق‌العاده

پس از گروگانگیری در هلند، پلیس این کشور از آزادی سه گروگان خبر داده و مقامات می‌گویند که وضعیت فوق‌العاده به دلیل این اتفاق هنوز تمام نشده است.

کد خبر: ۱۶۳۲۹۳
۱۷:۵۰ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۳

گروگانگیری در هلند؛ آزادی گروگان‌ها و ادامه وضعیت فوق‌العاده

دیدارنیوز: پلیس هلند روز شنبه اعلام کرد که سه نفری که ساعت‌ها در یک کلوب شبانه در شهر اِده در مرکز هلند گروگان گرفته شده بودند، آزاد شدند، اما مقامات افزودند که «این وضعیت فوق‌العاده هنوز تمام نشده است.»

این در حالی است که روزنامه تلگراف چاپ هلند به نقل از چند منبع ناشناس گزارش داده فردی با سلاح و مواد منفجره، افرادی را در کلوب شبانه گروگان گرفته است.

پلیسِ استان جلدرلند آزادی گروگان‌ها را در پیامی در ایکس (که قبلا توییتر نام داشت) اعلام کرد. آن‌ها جزئیاتی در مورد این که آیا گروگان‌های بیشتری در کلوب باقی مانده‌اند، ارائه نکردند. پلیس و تیم‌های ویژه که برخی از آن‌ها ماسک به چهره داشتند، در بیرون این کلوب مستقر شده بودند.

طی این عملیات، یک گروه سه نفره آزاد شدند و شبکه ملی هلند، تصاویر آن‌ها را در حال خروج از ساختمان با دست‌های بالا نشان داده است. چهارمین گروگان اندکی پس از آن آزاد شد و سپس گروگانگیر مظنون دستگیر شد.

شبکه ملی هلند تصاویر مردی را در حالی که روی زمین زانو زده و دستانش از پشت بسته شده است، نشان می‌دهد که مأموران او را با دستبند مهار کرده و به داخل ماشین پلیس منتقل می‌کنند.

پلیس در پیامی در ایکس اعلام کرد که «در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از انگیزه تروریستی وجود ندارد.»

رنه فرهولست، شهردار اِده در بیانیه‌ای گفت که با وجود آزادی گروگان‌ها، وضعیت گروگانگیری در شهر ادامه دارد.

ورهولست گفت: «برای همه این افراد وضعیتی وحشتناک است. نگرانی و افکار من معطوف به آن‌ها و عزیزانشان است. امیدوارم این وضعیت به سرعت و با خیال راحت حل شود.»

گروگان‌گیری در کجا اتفاق افتاد؟

اوایل روز شنبه، مأموران یک میدان در مرکز اِده را محاصره و حدود ۱۵۰ خانه در نزدیکی آن را تخلیه کردند.

تصاویر ارسالی از اِده، شهر کوچکی که ۸۵ کیلومتر در جنوب شرقی آمستردام قرار دارد، نشان می‌دهد که پلیس و آتش‌نشان‌ها در خیابان‌ها مستقر بودند.

به گفته تصویربردار خبری آسوشیتدپرس در محل، گروگان‌ها در کافه پتیکوت، یک بار و کلوب شبانه محبوب در اِده نگهداری می‌شدند.

شهرداری اعلام کرد که تا زمان ادامه وضعیت، تمام مغازه‌های مرکز اِده تعطیل خواهند بود. قطار‌های ورودی و خروجی از ایستگاه شهر هم متوقف شدند.

ارسال نظرات