تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان توضیح داد

جیره‌بندی آب در تهران؟

محسن اردکانی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: مردم تهران اطمینان خاطر داشته باشند که در تابستان جیره بندی آب اتفاق نخواهد افتاد.

کد خبر: ۱۶۳۱۷۹
۰۹:۱۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۳

جیره‌بندی آب در تهران؟

دیدارنیوز: مدیر عامل آبفای تهران با اشاره به کاهش حجم ذخایر آبی گفت: با بهینه سازی ۲۰ درصدی مصرف آب توسط شهروندان امکان ذخیره‌سازی ۳۰۰میلیون متر مکعب آب وجود دارد که با سد کرج برابری می‌کند.

محسن اردکانی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به اینکه در چهارمین سال خشکسالی به سر می‌بریم گفت: معمولاً در استان تهران دوسال خشکسالی و یک سال‌تر سالی بوده است، اما متأسفانه سومین سال خشکسالی را پشت سر گذاشتیم و وارد چهارمین سال خشکسالی شده‌ایم.

وی ادامه داد: معمولاً جا‌هایی که منابع آبی خود را از منابع سطحی تأمین می‌کنند مانند استان تهران ۷۰ درصد از منابع آب سطحی تأمین می‌شود در مواقع بروز خشکسالی بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

اردکانی خاطر نشان کرد در سال ۱۴۰۰ ذخایر سد‌های ما در شهریور ماه ۸۲۵ میلیون متر مکعب بوده و در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۷ میلیون متر مکعب رسید و در شهریور ۱۴۰۲ حجم ذخایر سد‌ها به ۴۰۲ میلیون متر مکعب رسید.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات مناسبی که در مجموعه وزارت نیرو و آبفای تهران صورت گرفت خوشبختانه توانستیم تابستان سال ۱۴۰۲ علی الرغم اینکه متوسط دما یک‌ونیم درجه نسبت به میانگین بلند مدت افزایش پیدا کرده بود، پشت سر بگذاریم.

مدیر عامل آبفای تهران اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ هم چهارمین سال خشکسالی در حال سپری شدن است که ۳۵ درصد میزان بارندگی استان تهران کمتر از میانگین بلند مدت است.

وی ادامه داد برای گذر از تابستان برنامه‌های در دست اقدام است که بدون هیچ مشکلی آن را پشت سر بگذاریم، زیرا استان تهران سالانه یک و نیم میلیارد متر مکعب در حال توزیع است که اگر شهروندان ما را همراهی کرده و ۲۰ درصد مصرف بهینه داشته باشند ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب را می‌توانیم ذخیره کنیم که این ۳۰۰ میلیون متر مکعب معادل سد کرج است که با همراهی مردم و همکاران تابستانی بدون دغدغه پشت سر خواهیم گذاشت.

اردکانی در خاتمه تاکید کرد: مردم تهران اطمینان خاطر داشته باشند که در تابستان جیره بندی آب اتفاق نخواهد افتاد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر