تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
وال استریت ژورنال ادعا کرد

مخالفت اتحادیه اروپا با تشدید تحریم‌ها علیه ایران

وال استریت ژورنال در گزارشی به مخالفت اتحادیه اروپا با تشدید تحریم‌ها علیه ایران اشاره کرد و نوشت: مقامات اتحادیه اروپا در بروکسل به کشور‌های عضو اعلام کردند که تشدید تحریم‌ها علیه ایران می‌تواند باعث تشدید تنش‌ها در منطقه شود و همچنین می‌تواند تضعیف دیپلماسی هسته‌ای را به دنبال داشته باشد.

کد خبر: ۱۶۲۹۴۴
۱۷:۵۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۳

مخالفت اتحادیه اروپا با تشدید تحریم‌ها علیه ایران

دیدارنیوز: «وال استریت ژورنال»، در گزارشی نوشت که اتحادیه اروپا با ابتکار فرانسه و آلمان برای تحریم ایران به دلیل تامین تسلیحات و مالی گروه‌های مورد حمایت این کشور در خاورمیانه، مخالفت کرده است.

به نقل از العربیه، فرانسه، آلمان، هلند و پنج کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا، ماه گذشته در نامه‌ای به جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خواستار تحریم ایران شده بودند، در این نامه دلیل این درخواست، حمایت‌های تسلیحاتی و مالی ایران از گروه‌های نیابتی این کشور در خاورمیانه عنوان شده است.

به گزارش این روزنامه، جوزپ بورل، هفته گذشته در پاسخ به هشت کشور اتحادیه اروپا در نامه‌ای اظهار داشته است که پیشنهاد آن‌ها دو صحنه عملیات نظامی را با هم ادغام می‌کند که پیامد‌های غیرقابل پیش‌بینی را به دنبال خواهد داشت.

در نامه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آمده است: «باید تاثیر اقدامات احتمالی در این رابطه را به دقت مورد ارزیابی قرار داد تا تلقی نادرست از تعامل اتحادیه اروپا را به همراه نداشته باشد، همچنین نباید این اقدامات، اهداف مهم اتحادیه اروپا را به خطر بیاندازد و از مهار برنامه هسته‌ای ایران جلوگیری کند».

مقامات اتحادیه اروپا در بروکسل به کشور‌های عضو اعلام کردند که تشدید تحریم‌ها علیه ایران می‌تواند باعث تشدید تنش‌ها در منطقه شود و همچنین می‌تواند تضعیف دیپلماسی هسته‌ای را به دنبال داشته باشد.

قرار است در روز‌های ۲۱ و ۲۲ مارس، نشست سران اتحادیه اروپا برگزار شود. در پیش‌نویس بیانیه این نشست، بر اتخاذ تدابیر جدید و قابل توجه علیه ایران در پاسخ به انتقال موشک به روسیه تاکید شده است.

پیشتر خبرگزاری «رویترز» در رابطه با تشدید تحریم‌ها علیه ایران خبر داده بود که کشور‌های گروه هفت آمادگی خود را اعلام کرده‌اند که در صورت ارسال موشک از سوی ایران به روسیه، شرکت هواپیمایی این کشور را تحریم کنند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
0
0
این امری طبیعی است .ایران در قبال فروش آرمان فلسطین ورها نمودن زنان وکودکان زخمی وگرسنه باید هم تشویق شود.هرچه بشود آینده ایران وایرانی را نخواهد بخشید .در حالی که دوستان رژیم غاصب هم به این رژیم از این جهت
انتقاد میکنند دولت ایران در کنار مردم آن همچنان ساکت وخاموش هستند.
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها