تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
انتقاد لاپید از نخست وزیر جنگ طلب

ادعای نتانیاهو؛ فشارها مانع حمله زمینی به رفح نخواهد شد

باوجود فشارهای شدید بین المللی به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر جنگ طلب اسرائیل برای جلوگیری از حمله زمینی ارتش اسرائیل به رفح، او مدعی شد که این فشارها مانع حمله نخواهد شد.

کد خبر: ۱۶۲۷۸۵
۱۷:۵۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

ادعای نتانیاهو؛ فشارها مانع حمله زمینی به رفح نخواهد شد

دیدارنیوز: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد که حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه، علیرغم هشدار‌های بین‌المللی انجام خواهد شد.

نتانیاهو روز یکشنبه ۲۷ اسفند، در ابتدای جلسه کابینه جنگ مدعی شد: «هیچ فشار بین‌المللی ما را از دستیابی به همه اهدافمان در جنگ باز نمی‌دارد و برای تحقق آن در رفح نیز اقدام خواهیم کرد».

به نقل از العربیه، نتانیاهو همچنین خاطر نشان کرد که متحدان اسرائیل در مورد حمله حماس در هفتم اکتبر «حافظه ضعیفی» دارند و افزود که اسرائیل با وجود افزایش فشار‌های بین المللی به حمله خود به نوار غزه ادامه خواهد داد.

در مقابل، یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون اسرائیل در پاسخ به نتانیاهو گفت: «حافظه ما کوتاه نیست، اما به یاد می‌آوریم چه کسانی که حماس را ساخته و حمایت مالی کردند.»

لاپید افزود: «به یاد داریم که با وجود شما در جنگ شکست خواهیم خورد و گروگان‌ها را برنمی‌گردانیم.»

اظهارات نخست‌وزیر اسرائیل در حالی بیان شده که کابینه جنگ قرار است مساله فرستادن هیئت مذاکره‌کننده به دوحه را بررسی کند.

جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، که در طول جنگ از اسرائیل حمایت می‌کرد، هشدار داده که حمله اسرائیل به رفح تا زمانی که شامل برنامه‌هایی برای محافظت از غیرنظامیان نباشد، یک «خط قرمز» است.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، روز جمعه از اسرائیل خواست «به نام انسانیت» به عملیات زمینی خود در رفح ادامه ندهد.

دفتر نخست وزیری اسرائیل روز جمعه اعلام کرد که طرح ارتش برای حمله به رفح را بدون مشخص کردن جدول زمانی تایید کرده است.

بیش از ۱.۵ میلیون فلسطینی به شهر رفح آواره شدند که در مجاورت مرز‌های بسته با مصر قرار دارد و روزانه مورد حملات هوایی اسرائیل قرار می‌گیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی