تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در انتخابات کرمان چه گذشت؟

بیانیه اعتراضی پورابراهیمی؛ شاهد تخلفات گسترده انتخاباتی بودیم

محمدرضا پورابراهیمی، نماینده استان کرمان در اعتراض به نحوه برگزاری انتخابات در این استان اعلام کرد: متأسفانه در ایام برگزاری انتخابات و نیز روز اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمان و راور شاهد تخلفات گسترده انتخاباتی توسط تعدادی از داوطلبان بودیم.

کد خبر: ۱۶۲۰۷۷
۱۱:۴۸ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

بیانیه اعتراضی پورابراهیمی؛ آرا خرید و فروش می‌شد

دیدارنیوز: در بیانیه اعتراضی محمدرضا پورابراهیمی، نماینده استان کرمان آمده است: خریدوفروش رأی، اعطای هدایای گسترده به‌منظور تأثیر در انتخابات و انجام تبلیغات خارج از ضوابط از جمله تخلفات گسترده در انتخابات ۱۲ اسفند در حوزه کرمان و راور بوده است.

با اعلام غیررسمی رای‌آوری حسن‌پور و دوستعلی در حوزه کرمان و راور، محمدرضا پورابراهیمی نتیجه انتخابات را تاثیر تخلف دانست.

در بیانیه او آمده است:

با ادای احترام به محضر امام راحل و شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی و نیز آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای رهبر معظم انقلاب اسلامی به استحضار مردم مؤمن و متدین حوزه انتخابیه کرمان و راور می‌رساند ضمن تشکر و تقدیر از حماسه حضور مردم عزیز ایران اسلامی و استان کرمان و شهرستان‌های کرمان و راور در انتخابات اسفند سال جاری، متأسفانه در ایام برگزاری انتخابات و نیز روز اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمان و راور شاهد تخلفات گسترده انتخاباتی توسط تعدادی از داوطلبان بودیم که قطعاً بر نتیجه انتخابات این حوزه اثر منفی گذارده و به‌شدت موجب نارضایتی افکار عمومی از برگزاری انتخابات سالم در شهرستان‌های کرمان و راور گردیده است.

آنگونه که کرمان نو روایت می‌کند، باتوجه‌به لزوم صیانت از آرا مردم و برخورد قانونی با تخلفاتی همانند خریدوفروش رأی، اعطای هدایای گسترده به‌منظور تأثیر در نتیجه انتخابات و انجام تبلیغات خارج از ضوابط قانونی و سایر موارد که بخش عمده آن توسط دستگاه‌های نظارتی مشخص گردیده است.

پورابراهیمی طی نامه‌ای به شورای نگهبان بررسی فوری و کامل تخلفات مذکور را درخواست کرده و با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی اقدامات لازم را در دستور کار قرار داده است.

براین‌اساس و باتوجه‌به اهمیت موضوع و لزوم صیانت از حقوق مردم پیگیری‌های نماینده مردم کرمان و راور در چارچوب قانون و مقررات کشور مبنای رسیدگی به تخلفات گسترده انتخاباتی در این دوره در حوزه انتخابیه کرمان و راور خواهد بود.

از اعضای هیئت اجرایی و هیئت نظارت درخواست شده بر اساس مواد صریح قانون به‌فوریت اقدامات قانونی را جهت عدم تضعیع حقوق مردم و برخورد قانونی با مجرمان انجام دهند انشاالله در گزارشات بعدی نتیجه این پیگیری‌ها خدمت مردم فهیم حوزه انتخابیه کرمان و راور اعلام خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی