تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در خاورمیانه چه خبر است

ترور ۳ عضو حزب الله توسط اسرائیل

در صد و‌ چهل و هشتمین روز از «طوفان الاقصی» و جنگ میان اسرائیل و حماس، ماشین جنگی نتانیاهو به کشتار خود در غزه و مناطق دیگر ادامه می‌دهد و حمله مرگبار اسرائیل به مردم گرسنه بیش از پیش وحشی‌گری مقامات تل‌آویو را نشان می‌دهد.

کد خبر: ۱۶۲۰۶۹
۱۰:۰۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

لحظه به لحظه با «طوفان الاقصی»؛ امید «بایدن» به آتش‌بس

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: جنگ خونین حماس و اسرائیل در غزه وارد صد و‌ چهل و هشتمین روز خود شد.

جنگ حماس و اسرائیل که از بامداد روز شنبه ۱۵ مهرماه با حمله گروه فلسطینی حماس آغاز شد، خاورمیانه و جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و ارتش بی‌رحم نتانیاهو همچنان در حال کشتار است.

در ادامه خبر‌های جدید از این جنگ خونین را می‌خوانید:

ساعت: ۱۱:۳۴/ ترور ۳ عضو حزب الله توسط اسرائیل

شبکه العربیه گزارش داد که بر اثر حمله پهپاد اسرائیلی به خودرویی در ناقوره در جنوب لبنان، ۳ عضو گروه حزب الله کشته شدند.

از سوی دیگر رسانه‌های اسرائیل خبر دادند که حمله به ناقوره منجر به کشته‌شدن یکی از مسئولان ارشد گروه حزب الله شده است.

ساعت: ۱۱:۲۲/ خشم نتانیاهو از سفر هماهنگ‌نشده گانتس

بنی گانتس که یکی از اعضای کابینه جنگی اسرائیل است، روز یکشنبه برای دیدار با مقام‌های آمریکایی به واشنگتن سفر خواهد کرد.

به نقل از فارس، منابع خبری گزارش داده‌اند گانتس این سفر را بدون هماهنگی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل انجام می‌دهد و همین موضوع عصبانیت نتانیاهو را به همراه داشته است.

ساعت: ۰۹:۴۸/ بایدن امیدوار است تا آغاز ماه رمضان آتش بس برقرار شود

به نقل از بی بی سی، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا ابراز امیدواری کرده است که آغاز ماه رمضان همراه با توافقی برای آتش‌بس در جنگ اسرائیل و غزه باشد.

بایدن در پاسخ به این سوال که آیا انتظار دارد تا آن زمان چنین توافق صورت گیرد، گفت: «امیدوارم. ما به شدت روی آن کار می‌کنیم.»

یک منبع نزدیک به مذاکرات به خبرگزاری رویترز گفت، توافق پیشنهادی شامل توقف ۴۰ روزه در تمام عملیات نظامی از آغاز ماه رمضان و همچنین افزایش جریان کمک‌رسانی به غزه خواهد بود.

همچنین طبق گزارش‌ها، طبق این توافق، به ازای هر گروگان اسرائیلی، ده زندانی فلسطینی در زندان‌های اسرائیل آزاد خواهند شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها