تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
رئیس پلیس فتای فراجا توضیح داد

تامین امنیت انتخابات در فضای مجازی

سردار وحید مجید، رئیس پلیس فتای فراجا درباره تامین امنیت انتخابات در فضای مجازی گفت: به عنوان مثال اگر نامزدی یا فردی مطالب کذب یا خلاف واقعیت مطرح کند؛ پلیس بر اساس مصادیق ذکر شده می‌تواند با افراد مقابله کند. همچنین اگر تشویش اذهان عمومی صورت گیرد یا به حریم خصوصی افراد تجاوز شد پلیس برخورد می‌کند.

کد خبر: ۱۶۱۹۱۶
۰۸:۴۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲

تامین امنیت انتخابات در فضای مجازی

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتای فراجا اقدامات این پلیس برای برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را تشریح کرد.

سردار وحید مجید با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: ما درباره انتخابات مجلس وظایف متعددی در پلیس فتا داریم. اولین آن بر اساس ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ارتباطات با جرائم و تخلفاتی است که علیه نمایندگان صورت می‌گیرد، تکالیف جدیدی برای ما وضع شده و پلیس فتا راسا باید موضوعات را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: به عنوان مثال موضوعاتی اعم از انتشار اطلاعات نادرست یا هرگونه توهین، تحقیر و تخریب شخصیتی در هر سایت، شبکه اجتماعی یا هرنوع پلتفرم دیگری علیه هر کاندیدای منتشر شود؛ پلیس فتا می‌تواند راساً اقدام به برخورد با افراد متخلف کرده و پس از حذف مطالب نادرست، امکان دفاع از آن کاندیدا را در همان پلتفرم ایجاد کند.

رئیس پلیس فتا فراجا درباره اقدام بعدی این پلیس در حوزه انتخابات ادامه داد: از دیگر اقدامات ما در این زمینه، تخلفات مربوط به حوزه اقدامات است که ۲۰ مورد خاص مدنظر است که توسط دادستانی به پلس فتا اعلام شده است.

مجید در ادامه درباره جزئیات این اقدامات افزود: به عنوان مثال اگر نامزدی یا فردی مطالب کذب یا خلاف واقعیت مطرح کند؛ پلیس بر اساس مصادیق ذکر شده می‌تواند با افراد مقابله کند. همچنین اگر تشویش اذهان عمومی صورت گیرد یا به حریم خصوصی افراد تجاوز شد پلیس برخورد می‌کند.

رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه پلیس فتا امنیت و به عبارتی آرامش سایبری انتخابات را تامین می‌کند، اظهار کرد: ما در این باره نشست‌های تخصصصی با صاحبان رسانه‌ها در سراسر کشور برگزار کردیم تا افراد توجیه شده و مرتکب اینگونه جرائم نشوند و فضای شاد انتخابات با مطالب نادرست لکه‌دار نشود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر