تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در دیدار با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ مطرح شد

امیرعبداللهیان: رویکرد‌های سیاسی مانع توقف جنایات در غزه شده است

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت: رویکردهای سیاسی مانع از به نتیجه رسیدن تلاش‌ها برای توقف جنایات در غزه شده است.

کد خبر: ۱۶۱۸۸۶
۱۲:۱۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲

امیرعبداللهیان: رویکرد‌های سیاسی مانع توقف جنایات در غزه شده است

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با تشکر از تلاش‌های کمیته بین المللی صلیب سرخ در خصوص فلسطین و غزه، شرایط انسانی فلسطین را پیچیده و بسیار نگران کننده توصیف کرد و از تلاش‌های مسئولانه کمیته بین المللی صلیب سرخ تشکر کرد و گفت متأسفانه رویکرد‌های سیاسی غلط تاکنون باعث شده است که تلاش‌های سیاسی برای پایان بحران غزه بی نتیجه باقی بماند.

امیرعبداللهیان با اشاره به ملاقات اخیر خود با رهبران مقاومت فلسطین در بیروت و دوحه، وضعیت در شمال غزه را بسیار وخیم توصیف کرد و گفت بیش از ۶۰۰ هزار نفر از ساکنان شمال غزه از گرسنگی رنج می‌برند.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت طرف آمریکایی از کاهش جنگ و نه توقف جنگ صحبت می‌کند که نشان دهنده عدم اراده آمریکا برای پایان جنگ است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به اظهارات برخی کشور‌ها از جمله آمریکا در خصوص غزه پساجنگ و ارتباط دادن آن به توقف جنگ گفت، رهبران گروه‌های فلسطینی برای اداره غزه پساجنگ روش‌های دموکراتیک و یک توافق سیاسی میان همه گروه‌ها و جریان‌های فلسطینی را مدنظر دارند و حمایت از این روش، حمایت از یک روش دموکراتیک است.

وی گفت آنچه اتفاق افتاده، یک فاجعه انسانی در غزه است و تهدیدات نتانیاهو برای حمله به رفح، می‌تواند ابعاد این فاجعه را عمیق‌تر کند و ۱ میلیون ۴۰۰ هزار فلسطینی آواره و ساکن در رفح را با تهدیدت بسیار جدی مواجه کند. 

او تاکید کرد مقاومت در حوزه نظامی توانمند است و رژیم اسرائیل با تداوم جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، اما آنچه که موجب نگرانی است، وضعیت وخیم انسانی است.

وزیر امور خارجه کشورمان بر تداوم تلاش‌های سیاسی کشورمان برای پایان دادن به جنگ علیه غزه تاکید کرد.

وی همچنین از کمک‌ها و تلاش‌های کمیته بین المللی صلیب سرخ در تفحص شهدای ایرانی جنگ تحمیلی تشکر کرد و با اشاره به چشم انتظاری خانواده‌های مفقودان، تداوم حمایت کمیته از روند تفحص را خواستار شد.

خانم اسپولیاریک نیز در این دیدار با تشکر از تلاش‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به پایان جنگ، از وضعیت وخیم انسانی در غزه شدیدا اظهار نگرانی کرد.

وی با تشریح تلاش‌های کمیته بین المللی صلیب سرخ در ارسال کمک و کاهش آلام انسانی ساکنان غزه گفت، تمام تلاش‌های خود را برای بسیج امکانات بمنظور ارسال کمک‌های انسانی به غزه بکار می‌برد. 

او افزود متاسفانه جامعه جهانی نتوانسته در این بحران از عهده مسئولیت انسانی خود برآید و با تاکید بر ضرورت درک جهان نسبت به شرایط نگران کننده انسانی در غزه و عدم دسترسی ساکنان آن به آب و غذا و دارو و امکانات اولیه درمانی، گفت لازمست در این زمینه تلاش‌های فوری بعمل آید و کمک‌های فوری گسیل گردد.

وی نسبت به شرایط خطرناک رفح نیز ابراز نگرانی کرد و گفت همه تلاش‌های خود را بمنظور عدم وقوع یک فاجعه انسانی بکار خواهد بست.

او همچنین به شرایط نگران کننده انسانی در برخی دیگر از کشور‌های منطقه علاوه بر فلسطین اشاره کرد و گفت همه تلاش‌های خود را برای تماس و گفتگو با تمام طرف‌های که از توان و نفود برای مدیریت اوضاع برخوردار هستند، بکار خواهد بست.

در پایان این دیدار تابلوی شهدای تفحص مفقودان جنگ تحمیلی برای گذاشتن در موزه کمیته بین المللی صلیب سرخ به تقدیم شد.

امیرعبداللهیان: رویکرد‌های سیاسی مانع توقف جنایات در غزه شده است

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور