تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پیش بینی وضعیت بورس در این هفته

بازار سهام خریدار ندارد

پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه شرایط در حال حاضر به گونه‌ای است که فعلا خریداری در بازار سرمایه وجود ندارد، گفت: دولت با تصمیماتی که به ویژه در ابتدای سال ۱۴۰۲ گرفت، فضای سرمایه‌گذاری را سخت کرد.

کد خبر: ۱۶۱۸۱۰
۲۰:۰۱ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

بازار سهام خریدار ندارد

دیدارنیوز: بازار سهام در روز‌ها و هفته‎‌های اخیر، تحت تاثیر سیاست‌های بانک مرکزی از جمله افزایش نرخ بهره، بیش از پیش در تله رکودی فرو رفته است. پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه در پیش بینی بورس هفته جاری گفته است که معامله‌گران با بازار متعادلی مواجه خواهند بود.

تعقیب و گریز رکود حاکم بر بازار سهام، در شروع معاملات دومین هفته از ماه پایانی سال نیز ادامه داشت. حجم و ارزش معاملات در پایان جریان دادوستد‌های روز شنبه، همچنان از رسیدن به سطوحی که پویایی بازار را منعکس می‌کند، ناکام مانده‌اند.

نرخ بهره ۳۰ درصدی بلای جان بازار سرمایه شد

پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه ضمن بررسی شرایط فعلی بازار بیان کرد: «بازار در هفته‌ای که گذشت، تحت تاثیر خبر نرخ بهره ۳۰ درصدی قرار گرفته بود. البته، بازار سرمایه همچنان با بی‌اعتمادی فعالان دست‌وپنجه نرم می‌کند و این شرایط به قوت خود باقی است.»

راه دراز بازار سهام تا جذاب شدن برای سرمایه‌گذاران

وی با اشاره به تاثیر تصمیمات بانک مرکزی بر بازار سهام، اظهار کرد: «نکته‌ای که باید به آن توجه کرد، تقابل نرخ بهره ۳۰ درصدی و P/E‌های بازار است. به عبارتی در راستای جذاب شدن بازار سهام برای سرمایه‌گذاران، P/E نماد‌های بازار، باید به شدت کاهش پیدا کنند. از این رو، شرایط در حال حاضر به گونه‌ای است که فعلا خریداری در بازار سرمایه وجود ندارد.»

دولت، سرمایه‌گذاری را دشوار کرد

این کارشناس بازار سهام ادامه داد: «از جهت دیگر نیز می‌توان کاهش شدید انگیزه خریداران را بررسی کرد. دولت با تصمیماتی که به ویژه در ابتدای سال ۱۴۰۲ گرفت، فضای سرمایه‌گذاری را سخت کرد.»

پیش بینی بورس در هفته جاری

الیاس کردی در رابطه با پیش بینی بورس در هفته جاری گفت: «احتمالا در هفته پیش رو، بازار سرمایه با همین نکته و داستان‌ها، مواجه باشد. شرایط قبلی همچنان بر جو بازار سرمایه حاکم است؛ ارزش معاملات همچنان در ارقام پایین به سر می‌برد و دلار هنوز هم رشد درخور توجهی نداشته است. از سوی دیگر، نرخ بهره همچنان بالاست و متاسفانه ماهیت تصمیمات دولت تغییری نکرده است.»

این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: «در هفته پیش رو، با بازار متعادلی مواجه خواهیم بود و فکر نمی‌کنم اتفاق بسیار ویژه‌ای در بازار اتفاق افتد. همچنین احتمال می‌رود سایه نرخ بهره ۳۰ درصدی همچنان بر سر بازار سنگینی کند.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر