تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

واکنش سیداحمد خمینی به انتشار عکسی جنجالی

سیداحمد خمینی به انتشار تصویری از او که در فضای مجازی پربحث شده است، واکنش نشان داد.

کد خبر: ۱۶۱۷۱
۲۱:۳۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از «نامه‌نیوز»، سیداحمد خمینی در اینستاگرام خود نوشت: «هفته قبل عکسی از من منتشر شد که مربوط به بیش از یک سال قبل است که به دعوت یکی از دوستان به یک باشگاه ورزشی در کرج رفته بودم.

من تا همین روزها هم این عکس را ندیده بودم اما اینکه چگونه از آرشیو خصوصی یک نفر - و بدون رضایت او - به فضای عمومی درز کرده است، البته بحث خاص خود را دارد که شاید افراد هوشمند بتوانند منشأ آن را دریابند یا حدس بزنند.

بعد از آن بود که برخی، دوباره لاکچری بودن بنده را سوژه کردند و پس از اینکه از مراسم عقد خانوادگی من در چند هفته قبل بهانه‌ای نیافته بودند، این سوژه را کوک کردند.

تا اینجا سکوت کردم و مثل دفعات قبل، دزدان عکس که ظاهرا از گوشی موبایل کسی آن را برداشت غیرقانونی و غیرشرعی کرده بودند و هم چنین منتشرکنندگانش را به خدا واگذار کردم.

در این میان، برخی از دوستی من با کسانی سخن گفتند که البته صد در صد دروغ است و بهتانی جدید به تهمت‌هایی که با آنها مواجه بودم، اضافه شد.

اما امروز علت اصلی این فضاسازی‌ها نمایان شد و جهت حمله، به پدر منتقل گردید و یکی از مدیران مطبوعاتی از ایشان خواست بیت امام را تحویل دوستان خودشان دهد؛ آرزویی که ظاهرا سال‌هاست با خود دارند!

من نه اسب دارم که بخواهم هزینه نگهداری آن را بدهم و نه در عمرم بیش از یکی دو بار سوار اسب شده‌ام و نه اصلا با این نوع ورزش‌ها آشنا هستم. البته ورزش می‌کنم و بیش از همه به فوتبال علاقه دارم و گاهی هم والیبال بازی می‌کنم.

ضمنا اگر کسی از من تقاضای عکس کند، اگر حداقل مسائل شرعی را رعایت کرده باشد، امتناع نمی‌کنم و لذا با هزاران نفر از آشنا و غریب که به من لطف دارند، عکس دارم. در پیاده‌روی کربلا با عاشقان سیدالشهدا عکس گرفته‌ام تا گاه در خیابان یا محیط‌های اجتماعی دیگر. از حرم امام رضا و حرم کریمه اهل‌بیت در قم تا حرم امام و ورزشگاه‌ها و نمایشگاه‌ها.

وضع مادی ویژه‌ای هم ندارم ولی به فرموده حافظ «نه به فسق مباهات می‌کنم و نه زهد می‌فروشم».

بارها گفته‌ام که احمد کوچک‌تر از آن است که هدف تیر بدخواهان باشد. دشمنان پدرم البته به قصد تخریب ایشان، مرا هم می‌نوازند و لذا این اولین بار نبود و آخرین هم نخواهد بود.

معمولا ابتدا خبری به دروغ یا تحریف‌شده منتشر می‌شود، بعد گروهی که این روزها از آن طرف آبی‌ها در میان آنها هست تا برادران ارزشی، با توئیت‌ها و کامنت‌ها جهت‌دهی‌هایی در مورد آن می‌کنند و بعضا به هم پاس می‌دهند. حقیقت امر آنکه امروز هم اصلا بنای جواب نداشته و ندارم و اگر هم این بار چنین کردم، به جهت ظلمی بود که در این مسیر در حق دیگران واقع می‌شد.»
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی