تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
کوثری، نماینده تهران مطرح کرد

مجلس قوی‌تر با مشارکت گسترده

اسماعیل کوثری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد مشارکت گسترده مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلس قوی‌تر می‌شود که نتیجه آن داشتن ایران قوی و ملت مقتدر است.

کد خبر: ۱۶۱۶۶۲
۰۸:۲۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

مجلس قوی‌تر با مشارکت گسترده

دیدارنیوز: اسماعیل کوثری گفت: مشارکت گسترده در انتخابات موجب تشکیل مجلس قوی‌تر می‌شود.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد مشارکت گسترده مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلس قوی‌تر می‌شود که نتیجه آن داشتن ایران قوی و ملت مقتدر است و اینکه به دنیا می‌گوییم مردم پشت انقلاب، نظام و ولایت ایستاده‌اند.

اسماعیل کوثری، با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درباره لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح اظهار کرد: مقام معظم رهبری همواره به دقت مسائل را تبیین می‌کنند؛ ایشان بر انتخاب اصلح تاکید داشتند که دلسوزی، تعهد، تخصص، انقلابی‌بودن و ساده‌زیستی از جمله معیار‌های انتخاب اصلح است.

وی اضافه کرد: نماینده مجلس باید استکبارستیز در ذهن، فکر و عمل و مردم‌دار باشد بدان معنا که از مشکلات و مسائل مردم مطلع بوده و از آن طرف در مقابل استکبار ایستادگی کند. نشان دهد نماینده مردم وامدار کسی نیست و علیه مستکبران است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به این‌که نمایندگان عصاره فضائل مردم هستند باید این موضوع را در عمل نشان دهند یعنی با شجاعت بر اصول ایستادگی کرده و در مقابل ناحق بایستند و قانون‌گذاری با آگاهی و شناخت عمیق را انجام دهند.

کوثری با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اظهار کرد: هرچقدر مشارکت بیشتر باشد مجلس قوی‌تر هم تشکیل می‌شود که باعث داشتن ایران قوی و ملت مقتدر خواهد شد؛ این‌ها به یکدیگر مرتبط هستند.

وی اضافه کرد: مردم با حضور حداکثری در انتخابات به دنیا نشان می‌دهند پشت انقلاب، نظام و ولایت ایستاده و آزادانه و مبتنی بر شناخت کامل نمایندگان خود را انتخاب می‌کنند تا در نهایت مجلس قوی و مقتدر شکل گرفته و نمایندگان بتوانند در سیاست‌های کلان و قانون‌گذاری اثرگذار باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
0
0
برای .... ...... مشارکت گسترده لازم نیست! پیشاپیش همه کرسی های مجلسین تقسیم و سهم ها مشخص ومعین شده است، مشارکت برای چه!
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور