تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
این جنایت بدون پاسخ نمانده و نخواهد ماند

کوثری: موج‌های وعده صادق ۳ جهنمی برای اسرائیل ایجاد کرد

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره حمله اسرائیل به ایران گفت: موج‌های وعده صادق ۳ قطعا فراتر از وعده‌های صادق یک و دو خواهد بود و ضربات بسیار سنگین‌تر و پر بارتر بوده و جهنمی برای آنها ایجاد کرده و خواهد کرد که نتوانند تحملش کنند.

کد خبر: ۱۸۵۸۸۷
۱۰:۲۵ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

کوثری: موج‌های وعده صادق ۳ جهنمی برای اسرائیل ایجاد کرد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اسرائیل به ایران گفت: موج‌های وعده صادق ۳ قطعا فراتر از وعده‌های صادق یک و دو خواهد بود و ضربات بسیار سنگین‌تر و پر بارتر بوده و جهنمی برای آنها ایجاد کرده و خواهد کرد که نتوانند تحملش کنند، لذا این پاسخ بسیار سخت و سنگین را همه ملت عزیز ایران و محرومان و مستضعفین جهان به عینه دیدند و خواهند دید.

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌و‌گو با ایلنا، با اشاره به حمله اسرائیل به ایران و شهادت جمعی از هم‌وطنان، فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای گفت: کاری که رژیم صهیونیستی انجام داد، به شهادت رساندن تعدادی از فرماندهان و کادری از دانشمندان هسته‌ای ما بود که در چارچوب وظایف اعلام شده و علمی خود کارشان را دنبال می‌کردند این یک عمل جنایتکارانه و خبیثانه است.

وی ادامه داد: در واقع در این جنایت نه تنها به این اشخاص که مسئولیت داشتند، بلکه به خانواده‌های آنها و حتی همسایه‌هایی که اصلاً ربطی به اینها نداشتند، آسیب رسیده است و این نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی این جرثومه فساد هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست.

این کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به حمایت آمریکا و اذناب آن از این جرثومه فساد، گفت: حمایت آمریکا و اذنابش از رژیم صهیونستی باعث شده که اینگونه دست به این اقدامات جنایتکارانه بزند، اما همانطور که دیدید این جنایت بدون پاسخ نمانده و نخواهد ماند.

کوثری با اشاره به وعده صادق سه گفت: موج‌های وعده صادق ۳ قطعا فراتر از وعده‌های صادق یک و دو خواهد بود و ضربات بسیار سنگین‌تر و پر بارتر بوده و جهنمی برای آنها ایجاد کرده و خواهد کرد که نتوانند تحملش کنند، لذا این پاسخ بسیار سخت و سنگین را همه ملت عزیز ایران و محرومان و مستضعفین جهان به عینه دیدند و خواهند دید.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به تاکید بر حفاظت بیشتر از فرماندهان و دانشمندان کشورمان گفت: مراقبت همیشه باید وجود داشته باشد. ما در طول این بیست و چند ماه دیدیم که اینها به هیچ‌کسی در غزه رحم نکردند. از بچه‌ها گرفته تا بزرگ‌ترها، همه مورد حمله قرار گرفتند و به اینها گرسنگی دادند و در هنگام دادن غذا به این افراد باز هم تیراندازی کرده و آنها را به شهادت رساندند. اما در هر حال، باید حتماً رعایت کنیم و از این به بعد هم باید به این موضوع دقت بیشتری صورت گیرد تا ان‌شاءالله دیگر تلفاتی در این رابطه نداشته باشیم. حق مسلم ماست که از نظر قانون بین‌الملل و حقوق انسانی خودمان، کاری کنیم که اینها از کرده خود پشیمان شوند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره نقش پروژه نفوذ در این جنایات گفت: باید حتماً نیرو‌های حفاظتی روی این موضوع با دقت بیشتری کار کنند و توجه و حساسیت داشته باشند تا ان‌شاءالله این افراد را که قطعا هم نفوذی و خائن هستند، بتوانند پیدا کنند و دستشان را از این جنایت‌هایی که در آن سهیم هستند، کوتاه کنند.

کوثری همچنین درباره لغو مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: این مذاکرات از ابتدا هم پیش‌بینی می‌شد که نتیجه نداشته باشد. آمریکایی‌ها اولین بار و دومین بار و پنجمین بار نیست که بدعهدی کردند بلکه آنها بار‌ها و بار‌ها بدعهدی کرده‌اند. اما به دلیل اینکه برخی در داخل می‌گفتند باید مذاکره کنیم، مذاکره غیرمستقیم انجام شد تا اینها بدانند که در عمل چیزی از آن درنمی‌آید و هم اینکه به دنیا تفهیم کنیم که ما هیچ‌گاه نمی‌خواهیم میز مذاکره را به خاطر زیاده‌خواهی‌های استکبار و صهیونیسم بین‌الملل ترک کنیم. بلکه اینها هیچ‌گاه نمی‌خواهند به صورت منصفانه و با صداقت مذاکره کنند. وقتی می‌بینند نمی‌توانند کاری از پیش ببرند، با زیاده‌خواهی‌ها به اصطلاح بازی را به هم می‌زنند و باعث می‌شوند که چنین اقداماتی صورت گیرد تا همه‌چیز را به نفع خودشان به پایان برسانند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها