تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
خروج مالک کوروش کمپانی از کشور ثبت نشده است

جزییات تازه از پرونده «کوروش کمپانی»؛ اینترپل وارد می‌شود

سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا جزییاتی تازه از پرونده کوروش کمپانی مطرح کرد و گفت: به محض اینکه شکایت ثبت شود، پلیس اینترپل ما نسبت به صدور اعلان قرمز اقدام خواهد کرد و از طریق پلیس بین‌الملل نیز برای استرداد این فرد اقدام خواهد شد.

کد خبر: ۱۶۱۶۴۶
۱۷:۰۷ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲

جزییات تازه از پرونده «کوروش کمپانی»

دیدارنیوز: سخنگوی فراجا جزئیاتی بیشتر از پرونده کوروش کمپانی را تشریح کرد.

سردار سعید منتظرالمهدی با حضور در غرفه ایسنا در سومین روز از نمایشگاه رسانه‌های ایران جزئیاتی از پرونده کوروش کمپانی را تشریح کرد و گفت: پلیس امنیت اقتصادی ما به این موضوع ورود کرد و تحقیقات این پلیس همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه پلیس بین‌الملل نیز به این موضوع ورود خواهد کرد، گفت: به محض اینکه شکایت ثبت شود، پلیس اینترپل ما نسبت به صدور اعلان قرمز اقدام خواهد کرد و از طریق پلیس بین‌الملل نیز برای استرداد این فرد اقدام خواهد شد.

سخنگوی فراجا درباره تعداد شکایت و میزان کلاهبرداری انجام شده از سوی این شرکت گفت: تعداد شکات بسیار زیاد است و همچنان نیز روند ثبت شکایت ادامه دارد. آمار قطعی در این خصوص پس از تجمیع شکایات اعلام خواهد شد.

منتظرالمهدی درباره خروج مالک کوروش کمپانی از کشور نیز گفت: پلیس این موضوع را مورد بررسی قرارداد. این فرد هیچگونه خروجی رسمی از مرز‌های بین‌المللی کشور نداشته است. در واقع خروج این فرد به شکل رسمی از هیچ‌یک از مرز‌های هوایی، زمینی و دریایی ما ثبت نشده است. بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد که این فرد یک بار در سال ۹۲ و در حالی که کمتر از ۱۸ سال سن داشته است، یکبار پاسپورت گرفته و با اجازه پدرش از کشور خارج شده است. او دو روز بعد نیز دوباره به کشور برگشته و از سال ۹۷ نیز پاسپورت وی باطل شده است.

وی افزود: بنابراین اگر این فرد از کشور خارج شده باشد، به شکل قاچاقی بوده که به این جرم نیز رسیدگی خواهد شد.

از حدود یک هفته پیش خبری مبنی بر فرار مالک اصلی شرکتی به نام کوروش کمپانی بر سر زبان‌ها افتاد. شرکتی که تحت عنوان «کوروش پردازان آی‌سا» در تاریخ هشتم بهمن ماه سال ۱۳۹۹ با مسئولیت محدود، شماره ثبت ۵۷۲۲۱۰ و شناسه ملی ۱۴۰۰۹۷۶۳۲۶۹ به ثبت رسیده است. مدیران کوروش کمپانی به مردم وعده داده بودند که با دریافت مبلغ تنها ۲۰ میلیون تومان و پس از گذشت بین ۴۵ تا ۵۰ روز، تلفن‌های همراه آیفون ۱۳ که قیمت آن در بازار در حدود ۵۰ میلیون تومان است، را به دست خریداران برسانند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی