تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقل و انتقالات فوتبال ایران

فخرالدینی - استقلال؛ مانع ۱۱ میلیاردی!

در حالی که شب گذشته (دوشنبه) برخی رسانه‌ها از قول جواد نکونام اعلام کردند که میلاد فخرالدینی، بازیکن آلومینیوم اراک به استقلال پیوسته است، اما به نظر می‌رسد درخواست ۱۱ میلیارد تومانی این بازیکن فعلا مانع از حضور او در جمع آبی‌پوشان شده است.

کد خبر: ۱۶۱۳۲۵
۱۰:۲۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲

فخرالدینی - استقلال؛ مانع ۱۱ میلیاردی!

دیدارنیوز: مدافع آلومینیوم برای حضور در استقلال خواهان دریافت ۱۱ میلیارد تومان شده که با مخالفت مدیرعامل استقلال رو به رو شده است.

میلاد فخرالدینی مدافع سابق آلومینیوم اراک در آستانه حضور در استقلال است، اما ظاهرا مدیران این باشگاه بر سر مفاد قرارداد با این بازیکن به مشکل خورده‌اند.

فخرالدینی برای حضور در استقلال خواهان دریافت ۱۱ میلیارد تومان شده که با مخالفت علی خطیر مدیرعامل استقلال روبه رو شده است.

مدافع سابق آلومینیوم به استقلالی‌ها اعلام کرده قرارداد یک ساله و نیمه با این تیم می‌بندد، اما مدیریت استقلال به او اعلام کرده فقط قراردادی به مدت نیم فصل با این بازیکن منعقد می‌کند.

در همین راستا فخرالدینی برای نیم فصل ۶ میلیارد به عنوان دستمزد و ۵ میلیارد هم بابت پول رضایتنامه‌ای که به آلومینوم پرداخت کرده از استقلال طلب کرده است که باز هم با مخالفت مدیریت باشگاه مواجه شده است. فخرالدینی در شرایطی خواستار مبلغ رضایتنامه‌اش شده که جواد نکونام دیشب (دوشنبه) مدعی شد که فخرالدینی از جیب رضایتنامه‌اش را داده که به استقلال بیاید. با همه این اوصاف باید دید در نهایت میلاد فخرالدینی دوباره استقلالی می‌شود یا خیر.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها