تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بارش شدید برف در گردنه حیران؛ ۱۵۰ مسافر در مسجد اسکان داده شدند

پس از بارش شدید برف در گردنه حیران، فرمانده سپاه ناحیه آستارا گفت: با توجه به بارش برف و برودت هوا و همچنین یخ‌زدگی جاده‌ها، ۱۵۰ نفر از مسافران گرفتار در برف اسکان داده شدند.

کد خبر: ۱۶۱۱۴۳
۱۹:۰۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۲

بارش شدید برف در گردنه حیران؛ ۱۵۰ مسافر

دیدارنیوز: سرهنگ پاسدار بهزاد قنبری فرمانده سپاه ناحیه آستارا امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به خدمات‌رسانی بسیجیان و گروه‌های جهادی به مسافران گرفتار در برف اظهار داشت: با هماهنگی اعضای ستاد بحران شهرستان، این مسافران در مسجد محمد رسول الله (ص) شهر آستارا اسکان داده شدند.

فرمانده سپاه ناحیه آستارا ادامه داد: با هماهنگی انجام شده خانه هلال احمر و پایگاه مقاومت بسیج شهید شیارکار مسجد حضرت محمد رسول‌الله (ص) خدمات‌رسانی لازم به مهمانان را برعهده دارند.

قنبری با اشاره به شرایط جوی در این منطقه گفت: شرایط جوی و بارش برف در شهرستان آستارا به گونه‌ای است که تردد در جاده‌های منتهی به این شهر فقط با زنجیر چرخ میسر و امکان‌پذیر است.

پیرو هشدار سطح نارنجی اداره‌کل هواشناسی استان گیلان از روز گذشته شاهد ورود سامانه سرد و بارشی به استان گیلان بوده‌ایم و تا ساعت ۹:۳۰ امروز به طور میانگین ۳۱ میلی متر باران در پهنه استان باریده است.

همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر بیشترین مقدار بارندگی‌ها به ترتیب در آستارا، امام‌زاده اسحاق شفت و املش اتفاق افتاده است و ارتفاعات، دامنه‌ها و برخی مناطق جلگه‌ای استان هم طی این مدت سفید پوش شده‌اند.

بیشترین ارتفاع برف در ارتفاعات غرب استان شهرستان آستارا به ۱۰۰ سانتیمتر و در محور اسالم به خلخال به بیش از ۵۰ سانتی متر رسیده است و تمرکز بارش این سامانه بارشی در مناطق غربی استان و دارای سه کانون مشخص بوده است کانون اول در شهرستان آستارا، کانون دوم در منطقه املش و کانون سوم در منطقه شفت بود.

این سامانه موجب بارش برف در تمامی مناطق کوهستانی استان گیلان به ویژه مناطق غربی شده است و بارش برف این سامانه از غرب استان تا جنوب شهر رشت تا حوالی ظهر یکشنبه ادامه داشته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی