تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
میثم معزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر داد

مسمومیت الکلی ‌در خوزستان؛ «مشروبات تقلبی مصرف نشود»

میثم معزی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه ۲۰ نفر در استان خوزستان در پی مصرف مشروبات الکلی در روز‌های اخیر مسموم شده‌اند، گفت: معمولا این الکل‌ها دست‌ساز و تقلبی هستند و عوارض بسیار خطرناکی مانند ایست قلبی تنفسی، نابینایی و نارسایی کلیه بر جای می‌گذارند، بنابراین توصیه می‌شود به هیچ وجه مشروبات الکلی به ویژه مشروبات الکلی تقلبی مصرف نشود.

کد خبر: ۱۶۱۱۱۸
۱۱:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۲

مسمومیت الکلی ‌در خوزستان؛ «مشروبات تقلبی مصرف نشود»

دیدارنیوز: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ۲۰ نفر در استان خوزستان در پی مصرف مشروبات الکلی در روز‌های اخیر مسموم شدند.

میثم معزی اظهار داشت: از هفته گذشته تاکنون حدود ۲۰ نفر در پی مسمومیت با الکل به ویژه با متانول که الکل بسیار خطرناک و کشنده‌ای است به بیمارستان‌های خوزستان مراجعه کرده‌اند که این تعداد، آمار بالایی است.

وی افزود: بیشتر این افراد جوان هستند؛ در پی مصرف این موارد دو نفر جان باختند و دیگر افراد دچار عوارضی مانند نارسایی کلیه، تاری دید و نابینایی شده‌اند. از مجموع این بیماران، تعدادی در حال درمان هستند و بخشی نیز ترخیص شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: معمولا این الکل‌ها دست‌ساز و تقلبی هستند و عوارض بسیار خطرناکی مانند ایست قلبی تنفسی، نابینایی و نارسایی کلیه بر جای می‌گذارند، بنابراین توصیه می‌شود به هیچ وجه مشروبات الکلی به ویژه مشروبات الکلی تقلبی مصرف نشود.

وی افزود: اگر غلظت الکل بالا و مسمومیت شدید باشد و زمان طولانی از مصرف آن بگذرد، قطعا عوارض جبران‌ناپذیری بر جای می‌گذارد بنابراین در صورت مصرف این مشروبات الکلی باید بلافاصله و فوری به مراکز درمانی مراجعه شود.

وی با اشاره به آماده‌باش بیمارستان رازی اهواز برای پذیرش و درمان این بیماران گفت: تاکنون ۱۳ مورد از موارد اخیر مسمومیت با الکل در استان خوزستان، مربوط به ایذه بوده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر