تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بازار خودرو؛ قیمت سمند، کوییک و هایما چند؟ +جدول

قیمت خودرو امروز دوشنبه، سرانجام پس از ۱۰ روز روند افزایشی، در مدار نزولی قرار گرفت. در این مطلب قیمت انواع خودرو از جمله سمند، کوییک و هایما اس ۸ را مشاهده می‌کنید.

کد خبر: ۱۶۰۵۶۰
۱۰:۰۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۲

بازار خودرو؛ قیمت سمند، کوییک و هایما چند؟ +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز، دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲، نزولی گزارش می‌شود. بازار خودرو پس از ۹ ماه رکورد، در روز‌هایی که از فصل زمستان می‌گذرد رشد چند درصدی را تجربه کرد. اما اکنون با ورود به دهه دوم دی ماه، ترمز روند صعودی روز‌های گذشته کشیده شد و بازار تغییر جهت داد. آیا این ترمز به معنای آغاز خواب زمستانی بازار است؟

قیمت خودرو امروز، سرانجام پس از ۱۰ روز روند افزایشی، در مدار نزولی قرار گرفت. از شروع زمستان بر اثر هیجانات ایجادشده در بازار خودرو، انواع محصولات ایرانی و مونتاژی افزایش قیمت چندین درصدی را تجربه کردند. اما از ابتدای امروز با وجود ثبات نرخ ارز، قیمت‌ها کاهشی شده است؛ البته در موارد محدودی موارد افزایش قیمت یا ثبات نیز به چشم می‌خورد.

با توجه به قیمت‌های اعلامی وب‌سایت کارنامه، قیمت خودرو امروز وضعیت آرامی را تجربه می‌کند.

قیمت خودرو‌های داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی از ابتدای روند معاملات امروز نزولی است.

کوییک دنده‌ای S از هاچ‌بک‌های ارزان‌قیمت شرکت سایپا محسوب می‌شود که نسبت به روز گذشته پنج میلیون تومان کاهش دارد و به قیمت ۳۶۰ میلیون تومان رسیده است.

شاهین G از محصولات گران‌قیمت این شرکت که روز گذشته حدود سه میلیون تومان ارزان شده بود، امروز یک میلیون تومان بالا رفت و با ۶۰۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

سمند سورن پلاس بنزینی که سدان پرفروش ایران خودرو به شمار می‌رود با افت پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته با ۶۲۵ میلیون تومان به بازار امروز رسید.

تارا اتوماتیک V۲ محصول لوکس ایران خودرو برخلاف شاهین، با ریزش هشت میلیون تومانی به کانال ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است.

بازار خودرو؛ قیمت سمند، کوییک و هایما چند؟ +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی نسبتاً باثبات‌تر از داخلی‌های بازار گزارش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ دنده‌ای اسپرت لاکچری یکی از ارزان‌ترین خودرو‌های مونتاژی بازار به شمار می‌رود که تغییری نسبت به روز گذشته ندارد و با همان قیمت ۷۱۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

کلوت دنده‌ای مکث موتور یکی از پیکاپ‌های مونتاژی بازار محسوب می‌شود که با رشد ۲۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته به یک میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان رسیده است.

دیگنیتی پرستیژ، کراس‌اوور محبوب بهمن موتور که ماه گذشته افت سنگین چند صد میلیون تومانی را تجربه کرد، از ابتدای امروز افزایش قیمت ۱۵ میلیون تومان را تجربه کرد تا با قیمت دو میلیارد و ۳۰ میلیون تومان خرید و فروش شود.

فونیکس تیگو ۸ پرومکس IE یکی از لوکس‌ترین کراس‌اوور‌های مونتاژی بازار است که ۲۰ میلیون تومان نسبت به روز گذشته افت قیمت دارد و به نرخ دو میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان رسیده است.

بازار خودرو؛ قیمت سمند، کوییک و هایما چند؟ +جدول

پیش‌بینی قیمت خودرو در روز‌های آینده

قیمت خودرو تحت تأثیر هیجانات نزدیک به عید از هفته‌های گذشته روند صعودی به خود گرفته و هرچند نرخ دلار ثابت است، اما بازار خودرو به تغییرات خود ادامه می‌دهد.

البته آن‌طور که قیمت‌ها نشان می‌دهند از ابتدای امروز نوسانات قیمتی خودرو‌ها کمتر شده و احتمال می‌رود که در روز‌های آینده نیز اندکی از میزان این هیجانات کاسته شود؛ بنابراین احتمالاً در ادامه این هفته شرایط باثبات‌تری بر بازار حاکم باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی