تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد

اراذل و اوباش، خط قرمز پلیس هستند

سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ضمن بیان اینکه دارنده سلاح باید احساس ناامنی کند، گفت: اراذل و اوباش، خط قرمز پلیس هستند.

کد خبر: ۱۶۰۵۳۸
۱۸:۰۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۲

اراذل و اوباش، خط قرمز پلیس هستند

دیدارنیوز: جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر لزوم افزایش اشراف اطلاعاتی در تمام حوزه‌های کاری، گفت: وجود سلاح یک مولفه ناامنی است بنابراین باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که دارنده سلاح، احساس ناامنی کند.

سردار قاسم رضایی در کمیسیون عملیات اطلاعات شهرستان بهبهان که امروز (۱۰ دی‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بهبهان جزو شهرستان‌هایی است که در آغاز انقلاب اسلامی و حتی در بسترسازی قبل از انقلاب نقش بسیار مهمی داشت و شهدای زیادی تقدیم انقلاب اسلامی کرد.

وی افزود: مردم شهرستان بهبهان را باید این طور توصیف کرد که در داخل با وطن‌فروشان و نفاق مقابله کردند و در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت نیز نقش فعال و موثری داشتند و دارند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با با بیان اینکه امنیت و آرامش حق مردم است، عنوان کرد: مجموعه انتظامی شهرستان بهبهان برای انجام اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها، در تلاش هستند تا آرامش و آسایش را برای مردم فراهم کنند و به همه کارکنان این مجموعه خدا قوت می‌گویم.

وی افزود: مجموعه انتظامی شهرستان بهبهان در فتنه‌های سال‌های گذشته به خوبی کار کرد و مدیریت قابل قبولی از خود ارائه داد.

رضایی با تاکید بر لزوم افزایش اشراف اطلاعاتی در تمام حوزه‌های کاری، گفت: در تمامی حوزه‌ها از قبیل فضای مجازی، آگاهی، مبارزه با مواد مخدر و قاچاق کالا باید با اشراف اطلاعاتی، حریف خود را بشناسیم و بتوانیم در مقابله با آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

وی عنوان کرد: وجود سلاح یک مولفه ناامنی است بنابراین باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که دارنده سلاح، احساس ناامنی کند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور افزود: اراذل و اوباش، خط قرمز پلیس هستند و کسی که بخواهد برای امنیت و آسایش مردم عرض اندام کند باید مطابق قانون قاطعانه با وی برخورد شود.

وی با تاکید بر اجرای مستمر طرح امنیت محله محور، گفت: طرح امنیت محله محور بسیار مهم و برای نظام و سازمان افتخارآفرین است. در این طرح هر جا که مردم، معتاد متجاهر و سارق می‌بینند یا از حضورشان آزرده خاطر می‌شوند، پاک‌سازی می‌شود.

رضایی بر ترویج فرهنگ سازمانی تاکید کرد و گفت: باید بین همکاران اخوت، ایثارگری و اُنس با زیرمجموعه همچنان بر قرار باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی