تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

بازار طلا و سکه؛ رشد حباب!

قیمت طلا و سکه امروز (دوشنبه) روند متوازنی نداشت. در روز جاری قیمت انس کاهشی و دلار در روند خنثی معامله شد، با وجود اینکه روند فاکتور‌های تعیین قیمت بازار طلا صعودی نشد، اما رشد حباب سکه، بیشتر قطعات را افزایشی کرد.

کد خبر: ۱۵۹۳۷۲
۱۸:۳۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲

بازار طلا و سکه؛

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز روند متوازنی نداشت. طلا ارزان شد و سکه در مسیر صعودی قرار گرفت. هر چند رشد قیمت در قطعات سکه قابل توجه نبود، اما هیچ یک از فاکتور‌های تعیین قیمت در بازار طلا امروز افزایشی نبود و این حباب سکه بود که آرایش صعودی به خانواده سکه‌ها داد.

گفتنی است انس جهانی طلا در نخستین ساعات بازگشایی بازار‌های جهانی با افزایش ۵۵ دلاری سقف تاریخی خود را شکست و تا محدوده ۲۱۴۴ دلاری پیش رفت. ساعاتی بعد افت قیمت، طلای جهانی را تا منطقه ۲۰۷۷ دلاری پایین آورد و در لحظه نگارش این گزارش طلای جهانی در روند کاهشی قرار دارد و با قیمت ۲۰۶۹ دلاری در حال معامله است.

انس جهانی در مسیر نزولی قرار می‌گیرد؟

در همین راستا حمیدرضا جیهانی فعال اقتصادی و کارشناس بازار‌های مالی با تاکید بر اینکه بازار طلای داخلی همیشه وابستگی تام به بازار‌های جهانی طلا دارد، گفت: «در ماه‌های اخیر با توجه به اتفاقات و ریسک‌های امنیتی که در فضای بین‌المللی به وجود آمده است، علی‌رغم اینکه روند تکنیکالی طلا به سمت پایین بود، اما طلای جهانی در مسیر افزایش قیمت قرار گرفت.»

وی ادامه داد: «با اخبار موجود در حوزه امنیتی انتظار آرامش درباره اتفاقات خاورمیانه بالاست و احتمالا ریسک‌های امنیتی منطقه کاهش پیدا کند؛ بنابراین ما شاهد کاهش قیمت جهانی انس طلا خواهیم بود.»

این فعال اقتصادی با تاکید بر اینکه انتظار ما روند کاهشی طلای جهانی است، خاطرنشان کرد: «به تبع کاهش قیمت طلای جهانی روند قیمت سکه و طلا در بازار داخلی افت خواهد داشت.»

وی تاکید کرد: «باید دقت کرد که در بازار داخلی حباب سنگینی در قیمت سکه طلا داریم و اگر روند ریزشی شروع شود سکه بیشتر از قیمت طلای آبشده ریزش خواهد داشت. قاعدتا در روند‌های ریزشی، اول حباب تخلیه می‌شود و در روند افزایشی در ابتدا حباب رشد می‌کند. برای سکه همیشه تقاضای بیشتری وجود دارد و زودتر حباب شکل می‌گیرد و به همان نسبت زودتر تخلیه می‌شود.»

سکه گرمی از رشد قیمت جا ماند

امروز سیزدهم آذر ۱۴۰۲ قیمت سکه امامی با رقم ۲۹ میلیون و ۶۵۷ هزار تومان معامله شد و رشد محدود هشت هزار تومانی داشت. در روز جاری سکه بهار افزایش ۹ هزار تومانی داشت و با قیمت ۲۶ میلیون و ۱۰۱ هزار تومان معامله شد.

قیمت نیم‌سکه و ربع سکه، با افزایش ۵۰ هزار تومانی به ترتیب با قیمت ۱۵ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و ۱۰ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان معامله شدند. امروز سکه گرمی تنها قطعه کاهشی در خانواده سکه‌ها بود و با افت ۱۰۰ هزار تومانی روی قیمت پنج میلیون و ۸۵۰ هزار تومانی ایستاد.

مسیر طلا از سکه جدا شد

در سومین روز هفته قیمت طلا کاهش محدودی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با کاهش ۲۲ هزار تومانی با رقم ۱۰ میلیون ۹۰۹ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز کاهش پنج هزار تومانی داشت و با رقم دو میلیون و ۵۱۸ هزار تومان معامله شد. قیمت طلای دست دوم نیز به دو میلیون و ۴۸۴ هزار تومان رسید.

امروز حباب سکه تناسب بالایی با روند قیمت قطعات سکه داشت. حباب سکه امامی ۵۶ هزار تومان، سکه بهار ۵۵ هزار تومان، نیم‌سکه ۸۰ هزار تومان، ربع سکه ۶۵ هزار تومان رشد داشت. در روز جاری حباب سکه گرمی همانند قیمت این قطعه کاهشی شد و افت ۹۴ هزار تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها