تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
بعد از قایدی، نوبت به صیادمنش رسید

«فرهاد» در پی شکار دومین استقلالی!

یک روزنامه ورزشی مدعی شد که فرهاد مجیدی، سرمربی ایرانی تیم اتحاد کلبا امارات پس از درخشش مهدی قایدی در ترکیب این تیم، به دنبال شکار یک استقلالی دیگر به نام اللهیار صیادمنش است.

کد خبر: ۱۵۹۳۴۲
۱۰:۵۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲

«فرهاد» در پی شکار دومین استقلالی!

دیدارنیوز: اتحاد کلبا با مربیگری فرهاد مجیدی به دنبال راهی برای جذب مهاجم ایرانی تیم هال‌سیتی انگلیس است.

اللهیار صیادمنش در فصل جاری وضعیت عجیبی را تجربه می‌کند و پس از دو مصدومیت متوالی که نگذاشت به ترکیب هال‌سیتی برسد و در رقابت‌های چمپیونشیپ انگلیس بدرخشد، حالا چهار مسابقه متوالی است که کاملاً از ترکیب فاصله گرفته و حتی دوباره در فهرست قرار نگرفته است.

پدیده سابق فوتبال ایران که در دور برگشت فصل ۲۲-۲۰۲۱ حضور قرضی در هال‌سیتی داشت و در ۱۲ مسابقه چمپیونشیپ انگلیس یک گل به ثمر رساند و پس از آن انتقالش به این باشگاه از فنرباغچه را با رقم ۴ و نیم میلیون یورویی قطعی کرد، سال گذشته در ۱۹ بازی دو گل زد و دو پاس گل داد، اما در این فصل اوضاع عجیبی برای او رقم خورده است.

صیادمنش از ابتدای فصل ۲۴-۲۰۲۳ در سه مسابقه مقابل لسترسیتی، ساوتهمپتون و وست‌بروم به‌عنوان بازیکن ذخیره به زمین رفته که جمعاً در این سه دیدار ۳۴ دقیقه در زمین بوده، ولی همین فرصت کم هم دیگر به او نمی‌رسد! ستاره ۲۲ ساله ایرانی که مشخص است استعدادهایش در حال هدر رفتن در هال‌سیتی است، پس از اینکه در دقیقه ۸۳ دیدار هفته پانزدهم چمپیونشیپ انگلیس مقابل وست‌بروم به زمین رفت، در دو دیدار پیاپی برابر هادرسفیلد و سوانزی به‌طور کامل روی نیمکت نشست و حتی یک دقیقه شانس بازی به‌دست نیاورد و در دو هفته بعدی هم از فهرست خارج شد!

صیادمنش که خبر جدیدی مبنی بر مصدومیت او منتشر نشده، حالا ظاهراً با آمادگی کامل حتی به فهرست نفرات هال‌سیتی در چمپیونشیپ انگلیس نمی‌رسد و فرصتی برای نمایش توانمندی خود ندارد. اللهیار پس از غیبت در فهرست دیدار مقابل روترهام، شنبه هم در مسابقه با واتفورد که تیمش هم دو بر یک شکست خورد، در لیست بازیکنان هال‌سیتی قرار نگرفته بود تا روزگار عجیبی را پشت سر بگذارد.

هرچه هست، صیادمنش به عنوان یکی از ستاره‌های آینده فوتبال ایران به شمار می‌رود که بدون شک با یک انتقال بهتر و البته سبک زندگی بهتر که او را از مصدومیت دور کند، می‌تواند به اوج برگردد و دوباره خودش را به ترکیب تیم ملی هم برساند، مهاجمی که در زمان مارک ویلموتس به ترکیب اصلی تیم ملی ایران نزدیک شد و توانست مقابل سوریه در ورزشگاه آزادی گل هم بزند. او حالا مدت‌هاست از تیم ملی فاصله گرفته و امیر قلعه‌نویی هم نظر مساعدی روی حضور او در جام ملت‌های آسیا ندارد.

جدایی اللهیار از هال‌سیتی در زمستان قطعی است و حالا از امارات خبر می‌رسد که اتحاد کلبا با مربیگری مجیدی دنبال راهی برای جذب این مهاجم است؛ مهاجمی که از یک تیم اماراتی دیگر هم پیشنهاد دارد. مجیدی در نقل و انتقالات تابستانی مهدی قایدی را با قراردادی قرضی از شباب الاهلی جذب کرد و حالا هم در پی شکار دومین مهاجم سابق استقلال است.

انتقال به اتحاد کلبا می‌تواند برای صیادمنش که در هال‌سیتی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، انتقال مناسبی باشد. چند تیم مطرح ایرانی نیز شرایط اللهیار را رصد می‌کنند، اما به نظر می‌رسد مهاجم ۲۲ ساله آملی فعلاً علاقه‌ای به بازگشت و بازی در لیگ ایران ندارد. البته اگر پیشنهاد مهمی از اروپا به دست صیادمنش برسد، بعید است او حتی به لیگ امارات هم منتقل شود. در نقل و انتقالات زمستانی باید منتظر انتشار اخبار بیشتری در مورد آینده صیادمنش باشیم. ستاره‌ای که زمانی مورد توجه ویسنت کمپانی برای انتقال به برنلی قرار داشت، اما حالا روزگار تلخی را سپری می‌کند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر