تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

متروی پرند به کجا رسید؟

آرش صیادی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: مترو پرند آماده بهره‌برداری است و به زودی با حضور ریییس‌جمهور افتتاح این خط انجام می‌شود.

کد خبر: ۱۵۹۰۸۶
۱۷:۴۱ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲

متروی پرند به کجا رسید؟

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: مترو پرند با ۷۵۰ میلیارد تومان که در دولت سیزدهم با منابع داخلی شرکت عمران تامین شده، آماده بهره‌برداری است و به زودی با حضور ریییس‌جمهور افتتاح این خط انجام می‌شود و در فاز اول با سه رام قطار کار خود را شروع می‌کند.

آرش صیادی اظهار کرد: عملیات اجرایی مترو تهران ـ پرند از سال ۱۳۸۹ توسط شرکت عمران شهر جدید پرند آغاز شد که این شرکت بخشی از عملیات زیرسازی آن را به اتمام رساند. با توجه به این‌که مترو پرند ادامه‌ی خط یک مترو تهران بود دولت با محوریت کارفرمایی شرکت عمران پرند با منابع دولتی در سال ۱۳۹۱ عملیات اجرایی را به شهرداری تهران سپرد.

وی افزود: بین سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱ مجموعا از محل منابع عمومی دولت ۶۱۲ میلیارد تومان به پروژه مترو پرند تخصیص داده شد. با توجه به تورم چند سال گذشته و گران شدن پروژه‌های ریلی عملا آن روش تامین مالی روی پروژه مترو پرند جواب نمی‌داد و اگر قرار بود با همان مدل پیش برویم تا چند سال آینده هم نمی‌توانستیم شاهد بهره‌برداری از این خط باشیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۰ با روی کار آمدن دولت سیزدهم تدبیری اندیشیده شد که از دیگر منابع هم برای تکمیل مترو پرند کمک بگیریم. مجوزی توسط مجمع عمومی شرکت عمران پرند صادر شد که از محل منابع داخلی شرکت مبلغ ۷۵۰ میلیارد تومان به خط مترو تخصیص دهیم. در سفر سال گذشته رییس‌جمهوری به شهر پرند، ابراهیم رییسی بر تسریع این طرح تاکید کرد. این مبلغ ۷۵۰ میلیارد تومان باعث شد روند اجرای پروژه تسریع شود و خوشبختانه هم‌اکنون آماده بهره‌برداری است.

صیادی یادآور شد: مترو پرند در بخش عملیات عمرانی با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد و در بخش تجهیزات فنی با پیشرفت صفر درصد تحویل دولت سیزدهم شد. هم‌اکنون عملیات عمرانی به پیشرفت ۱۰۰ درصد و با اجرای تجهیزات، طرح آماده بهره برداری است.

به گفته صیادی آن‌طور که شهرداری تهران به عنوان بهره‌بردار مترو پرند اعلام کرده فعلا مترو پرند با سه رام قطار راه می‌افتد و به شرط تامین ناوگان، ظرفیت آن افزایش می‌یابد. در حوزه مخابرات نیز با پی‌گیری که از دوستان پیمانکار گرفتم مشکلی وجود ندارد و البته سیگنالینگ به شکل لوکال (محلی) اداره خواهد شد. با توجه به برنامه‌های شهرداری با شرکت‌های واگن‌سازی امیدواریم در پروسه‌ای چند ساله مساله ناوگان مترو پرند به طور کامل حل شود.

وی هم‌چنین درباره افتتاح مسکن مهر گفت: در افتتاحی که به زودی با حضور رییس‌جمهور انجام می‌شود ۴۳۹۰ واحد مسکن مهر از باقی‌مانده مسکن مهر پرند افتتاح خواهد شد. حدود ۶۸۰۰ واحد نیز پایان سال گذشته به بهره‌برداری رسیده بود. عملا از مجموع ۹۵ هزار واحد مسکن مهر پرند حدود ۹۴ هزار واحد بهره‌برداری می‌شود و ۱۰۰۰ واحد نیز عمدتا دچار مشکلات حقوقی بین تعاونی‌ها است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی