تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزییات طرح دوفوریتی مجلس برای اصلاح قانون منع به کارگیری بازنشستگان

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی از تهیه یک طرح دو فوریتی برای اصلاح " قانون منع به کارگیری بازنشستگان" مطابق نظر رهبری خبر داد.

کد خبر: ۱۵۸۶۴
۱۳:۴۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مهدی مقدسی اظهار کرد: با توجه به فرمایشات صبح امروز (سه‌شنبه) مقام معظم رهبری درس خارج و حمایت ایشان از اصلاحیه جدید " قانون منع به کارگیری بازنشستگان" بر خود فرض می‌دانیم که از عنایت حضرت آقا تشکر کنیم و امیدواریم بتوانیم اصلاحات لازم را که مد نظر است، انجام دهیم به نحوی که دایره شمول قانون فراگیر شود و زمینه برای جذب نیروهای جوان، خلاق و نخبه در کشور بیش از گذشته فراهم شود.

وی افزود: دیدگاه رهبری این بود که راه برای مدیران جوان بیشتر باز شود. ما این را به فال نیک می گیریم و در صدد هستیم یک طرح دو فوریتی آماده کنیم که دامنه شمول قانون را وسیع‌تر کند و  تعداد افراد زیادی‌تری شامل این قانون شوند ضمن این که استثنائاتی که خودشان اجازه دادند محدودتر شود.

مقدسی خاطرنشان کرد: ما درباره افرادی که در شرف بازنشستگی قرار دارند، سوابق‌شان پر شده و سن‌شان بالاست  ولی سوابق‌شان را به صندوق‌های بیمه نبرده‌اند پیش‌بینی‌هایی خواهیم داشت. همچنین مواردی که استثنا قائل شدیم را با نظر رهبری محدودتر می‌کنیم تا نتوانند مجوز بازگشت به کار بگیرند از جمله در مورد سازمان صدا و سیما. همچنین مواردی که افراد بازنشسته سن کمی دارند و تعدادشان بسیار کم است را می‌شود از این قانون مستثنی کرد.

وی در پایان با بیان این که «این طرح احتمالا بعد از تعطیلات هفته‌ آینده مجلس شورای اسلامی، مطرح خواهد شد»، اضافه کرد: از این که رهبری فضا را برای مدیران جوان، خلاق و مبتکر فراهم می‌کنند به سهم خود تشکر می‌کنیم و امیدواریم دایره شمول قانون بیشتر شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر