تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در صف نانوایی از هر ۱۵ نفر ۱۳ نفر افغان هستند

هشدار یک نماینده درباره جمعیت مهاجران افغان در ایران

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی با هشدار درباره جمعیت چند میلیونی مهاجران افغان در ایران، اعلام کرد که هزینه زندگی برای اتباع غیرقانونی باید بالا باشد.

کد خبر: ۱۵۸۲۶۱
۱۳:۳۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲

هشدار یک نماینده درباره جمعیت مهاجران افغان در ایران

دیدارنیوز: جلال رشیدی کوچی در گفتگویی تلویزیونی اظهار داشت: حدود ۵ یا ۶ میلیون مهاجر افغان به ایران آمده که هیچ هویتی ندارند و هر کاری انجام دهند، قابلیت رصد و پیگیری ندارد. این نگران کننده است.

رشیدی کوچی درباره مهاجران غیرقانونی افغان در داخل کشور می‌گوید: باید هزینه زندگی برای اتباع غیرقانونی در کشور ما و تمام کسانی که به آنان خدمات ارائه می‌دهند، آنقدر بالا رود که ماندن در ایران برایشان به صرفه نباشد. نه اینکه همه چیز را رایگان به مهاجران ارائه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در صف‌های نان بربری در پایین شهر ببینید چند نفر ایرانی و چند نفر افغانی هستند. من خودم به عنوان نماینده مجلس در یکی از نانوایی‌های شهر خودم شاهد بودم که در صف نانوایی از ۱۵ نفر فقط دو نفر ایرانی بودند (من و همسایه مان) و ۱۳ نفر دیگر افغانی بودند. ما هرکدام ۵ نان گرفتیم، ولی آن‌ها هرکدام ۲۰ عدد نان می‌گرفتند. در صورتی که این یارانه گندم مردم ما است.

رشیدی کوچی ادامه داد: در حوزه انتخاباتی خودم دو مدرسه برای اتباع خارجی قانونی احداث کردیم. شهرستان پاسارگاد اگر ۴۰ هزار یا ۳۵ هزار جمعیت داشته باشد، یک سوم آن‌ها افغان هستند و این یک عدد خطرناکی است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: تصور کنید که یک ایرانی که هیچ هویتی ندارد، چقدر می‌تواند خطرناک و نگران کننده باشد. اما حدود ۵ یا ۶ میلیون نه ایرانی بلکه از افغانستان به این کشور آمده و هیچ هویتی ندارند و هر کاری انجام دهند، قابلیت رصد و پیگیری ندارد. این نگران کننده است.

وی گفت: ما بحثمان این است که باید این اتباع غیرقانونی ساماندهی شوند. اگر قانونی آمدند در کنار خدماتی که به ما ارائه می‌دهند ما هم متقابلا به آن‌ها خدماتی را ارئه می‌دهیم.

منبع: دیده‌بان ایران

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
0
0
نماینده محترم سپاس-سوالی دارم ازجنابعالی اگراین موضوع مهم است .مجلس انقلابی چرادنبال رصد لحظه ای مامردم استوقانون تصویب می کندکه لحظه ای مامردم راکنترل کنند؟شایدنگرانند که مامردم به حقوق مهاجران تعدی کنیم.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی