تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مناف هاشمی خبر داد

حقوق ۲۰۰ میلیونی برای طلای المپیک

مناف هاشمی، دبیر کل کمیته ملی المپیک از حقوق حداکثر ۲۰۰ میلیونی برای ورزشکاران شانس طلای المپیک خبر داد و گفت: حضور در مناسبت‌ها، نظم و انضباط برای آن شاخص در نظر گرفته شده و ما را به سقف مبلغی می‌رساند. اگر یک ورزشکار همه این ویژگی‌ها را داشته باشد رقم بالا و قابل توجه برای او در نظر گرفته می‌شود که برای طلا حقوق ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. البته شانس کسب مدال طلا به تعداد انگشتان دست است. برای مربی هم ۸۰ درصد لحاظ شده است.

کد خبر: ۱۵۸۱۹۹
۱۲:۲۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲

حقوق ۲۰۰ میلیونی برای طلای المپیک

دیدارنیوز: سید مناف هاشمی از پرداخت حقوق و مزایا به ورزشکاران شرکت کننده در المپیک پاریس خبر داد.

بیست‌وهشتمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک امروز برگزار شد و سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک آخرین مصوبات نشست را اعلام کرد.

مناف هاشمی اظهار کرد: مراسم دیشب در شان ورزشکاران ما بود. این در قالب توافق نامه‌ای بوده که کمیته المپیک با شهرداری تهران داشت. امیدواریم همین تفاهم نامه را برای المپیک هم داشته باشیم. بجز تجلیل، کمک‌های دیگری هم شهرداری به کمیته ملی المپیک انجام داد که نقطه عطفی است. ورزشکاران کشور به طرق مختلف باید در بخش مسکن، مالی و .. تامین شوند. ورزشکاران انتظار دارند و باید استاندار‌ها هم فعال شوند. غیر از شهرداری تهران در حال رایزنی هستیم، چون کمیسیون اقتصادی فعال است. وظیفه خود می‌دانم از شهرداری و شورای شهر تهران برای این الگو سازی تشکر کنم. امیدوارم دیگر استان‌ها هم فعال شوند تا دغدغه ورزشکاران کمتر شود و به قهرمانی بپردازند.

وی گفت: آسیب شناسی‌ها و ارزیابی را داشتیم. گزارشی را رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص برنامه‌های حمایتی رشته‌های ورزشی و ورزشکارانی که قرار است تا ۹ ماه آینده پا به المپیک بگذارند، داشت. قرار است ورزشکاران به صورت گلخانه‌ای مشخص شوند و طبق بسته‌ای به آن‌ها حقوق و مزایایی پرداخت شود. رئیس کمیته بسته پیشنهادی را ارائه کرد که سه نکته لحاظ شده است؛ بعد از اینکه ورزشکار مشخص می‌شود حقوق پایه‌ای را برای آن‌هایی که امید به کسب مدال دارند طراحی می‌شود. بعد از آن کمک هزینه جایگاه مدالی شخص است. اگر فرد در گذشته جایگاه مدال طلا بوده بالاترین آن بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان باشد و به عدد حقوق پایه اضافه می‌شود. پاداش کسب مدال در رویداد‌هایی که مورد تایید کمیته باشد هم به آن اضافه می‌شود. شاخص بعدی سنجش در کمیته ملی المپیک است. اگر سنجش مثبت باشد حقوق افزایشی می‌شود اگر کمتر باشد حقوق کم خواهد شد این شاخص‌ها برای بهتر شدن ورزشکار در ۹ ماه تا المپیک است.

هاشمی ادامه داد: حضور در مناسبت‌ها، نظم و انضباط برای آن شاخص در نظر گرفته شده و ما را به سقف مبلغی می‌رساند. اگر یک ورزشکار همه این ویژگی‌ها را داشته باشد رقم بالا و قابل توجه برای اودر نظر گرفته می‌شود که برای طلا حقوق ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. البته شانس کسب مدال طلا به تعداد انگشتان دست است. برای مربی هم ۸۰ درصد لحاظ شده است. به همین نسبت اعداد پایین‌تر می‌آید برای برنز سقف ۶۰ میلیون تومان است. بستگی به ورزشکار دارد. این موضوع در سنجش و .. بررسی می‌شود و از همین ماه آینده لحاظ می‌شود. حقوق پایه مبلغش ۱۵ تا ۲۰ میلیون است، اما رقم طلا و نقره بیشتر است و براساس شاخص‌ها است. بحث تکنیکی و فنی است و بیشتر از آن را به بعد موکول می‌کنیم. همچنین سرانه اردو و سفر‌ها را می‌پردازیم. کلیات این طرح امروز مصوب شد. المپیک با همه رویداد‌های دیگر متفاوت است. ۲۰۰ کشور دنیا با هم رقابت می‌کنند و رقابت سختی است و نتیجه تلاش چند ساله ورزشکاران هر کشور است.

وی در ادامه گفت: یک تبصره در انتها گذاشتیم. ما شانسی دیدیم و اگر فرد در نهایت مدال بگیرد همه عقب ماندگی‌ها را لحاظ می‌کنیم و پرداخت می‌کنیم. از کسی هم که به مدال نرسید گذر می‌کنیم.

مناف هاشمی در خصوص انتخاب محمد تابع به عنوان رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی گفت: تابع به عنوان رئیس مرکز نظارت انتخاب شد و جایگزین بیرانوند شد. از مدیران خوب بودند و به این نتیجه رسیدیم که تغییراتی داشته باشیم و تابع را جایگزین بیرانوند کردیم. بیرانوند خیلی خوب هم کار کرد از او تشکر می‌کنیم. بیرانوند در این مدت خوب توانست مدیریت کند.

وی در ادامه گفت: حمید قاسمی هم به عنوان مسئول کمیسیون صلح و ورزش امروز نهایی شد و قرار است اضافه شود. او هم سابقه کار در ورزش را دارد. امروز این چهار موضوع تصویب و مطرح شد.

وی در پاسخ به این سوال که بسته حقوقی برای نقره‌ای‌ها چقدر است، گفت: برای نقره دست ما را باز گذاشتند که از ۶۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی