تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

«دلار» تحت تاثیر تحولات منطقه

قیمت دلار روز گذشته کاهشی شد. بازار ارز متاثر از سیگنال دبیر کل حزب‌الله در خصوص جنگ اسرائیل و حماس، آرامش نسبی را به بازار‌های مالی برگرداند. فعلا توجه معامله‌گران بازار ارز با وجود تشدید تحریم‌ها، بر عدم دخالت ایران در درگیری‌های منطقه خاورمیانه متمرکز است.

کد خبر: ۱۵۸۰۶۲
۰۹:۱۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار روز گذشته با روند کاهشی به کانال ۵۱ هزار تومانی برگشت و با قیمت ۵۱ هزار و ۳۰۰ تومان معامله شد.

در هفته گذشته بسیاری از فعالان بازار ارز انتظار داشتند با سخنرانی دبیر کل حزب‌الله لبنان آتش جنگ شعله‌ورتر و بازار‌های مالی صعودی شود؛ اما نه تنها این سخنرانی، که تشدید تحریم‌ها نیز قیمت دلار را افزایش نداد. برخی معامله‌گران سیگنال نزولی بازار‌های همسایه و نرمش در سخنان سیدحسن نصرالله را دلیل آرامش بازار ارز در نخستین روز هفته توصیف کردند.

کارشناسان اقتصادی، اما معتقدند تلاش‌ها و سیگنال‌های سیاست‌گذار به قیمت دلار روند کاهشی داده است. آن‌ها می‌گویند در ماه‌های آینده صعود اسکناس دلار اجتناب‌ناپذیر است؛ زیرا صنایع بالادستی کشور، خود را با دلار‌هایی با قیمت بیشتر، وفق داده‌اند.

در حالی که بعد از سخنرانی سید حسن نصرالله احتمال پایان قریب‌الوقوع درگیری حماس و اسرائیل نیز می‌رفت، اما بعد از ظهر دیروز خبرگزاری مهر به نقل از رویترز عنوان کرد که جنبش حماس، برای جنگ طولانی‌مدت در غزه برابر ارتش اسرائیل آمادگی دارد. در این گزارش آمده است منابع نزدیک به جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفتگو با خبرگزاری رویترز تاکید کردند که این جنبش برای جنگی طولانی‌مدت در غزه آمادگی دارد و قادر است جلوی پیشروی نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی را تا مدت‌ها بگیرد و در نهایت این رژیم را وادار کند به آتش‌بس تن دهد. در همین راستا واشنگتن احتمال می‌دهد حماس بخواهد نیرو‌های زمینی اسرائیلی را به داخل خیابان‌های غزه کشانده و ضربه سختی به آن‌ها وارد کند.

این موضوع هر چند در روز‌های آینده برای بازار‌های مالی از اهمیت زیادی برخوردار است، اما به نظر می‌رسد مطابق روال برخی اخبار مهم که سابقا منتشر می‌شد، بازار ارز اثر اخبار مربوط به جنگ حماس و اسرائیل را پیشخور کرده است؛ بنابراین تا زمانی که پای ایران به این درگیری باز نشود تشدید درگیری در نوار غزه تاثیر بلند‌مدت و شارپی بر بازار‌های مالی نخواهد گذاشت.

دیروز قیمت دلار در بازار‌های همسایه همانند دلار تهران کاهش داشت. در بازار هرات، دلار با رشد ۸۰۰ تومانی با قیمت ۵۰ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد. دلار سلیمانیه نیز با افت ۷۰۰ تومانی با رقم ۵۱ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد.

قیمت نرخ‌های مختلف

روز گذشته ۱۳ آبان در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) اسکناس دلار با قیمت ۴۱ هزار و ۳۰۹ تومان عرضه شد و ۱۰ تومان رشد داشت. دلار حواله نیز با ۹ تومان افزایش با رقم ۳۷ هزار و ۵۵۴ تومان عرضه شد. همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارز‌های موثر

روز گذشته اسکناس یورو با رقم ۵۴ هزار و ۸۹۵ تومان معامله شد و کاهش ۷۰۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) با رقم ۴۴ هزار و ۳۳۵ تومان تعیین شد و ۸۱۷ تومان رشد داشت. یوروی حواله نیز با رقم ۴۰ هزار و ۳۰۴ تومان قیمت‌گذاری شد و ۷۲۶ تومان رشد داشت. این مقدار رشد در قیمت یورو از ابتدای سال تا کنون رخ نداده بود.

روز گذشته درهم امارات با کاهش ۱۳۰ تومانی با رقم ۱۴ هزار و ۵۰ تومان معامله شد. در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۲۲۵ تومان عرضه شد و رشد دو تومانی داشت. اسکناس درهم نیز با همین مقدار افزایش با رقم ۱۱ هزار و ۲۴۸ تومان عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر