تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پشت پرده اتفاق عجیب در تمرین امروز پرسپولیس

یک ویروس بلای جان تیم یحیی!

در آستانه سفر پرسپولیس به تاجیکستان، خیلی از بازیکنان این تیم درگیر سرماخوردگی شدند و حال خوبی ندارند. شنیدیم سایر نفرات با حضور در زمین چمن برای دقایقی دور زمین دویدند و خیلی زود راهی رختکن شدند.

کد خبر: ۱۵۸۰۴۲
۱۷:۴۶ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲

یک ویروس بلای جان تیم یحیی!

دیدارنیوز: این روز‌ها ویروس کرونا و ویروس سرماخوردگی در کشور جولان می‌دهد و خیلی از مردم درگیر آن شدند. این ویروس به تازگی به باشگاه پرسپولیس هم سرایت و چند ستاره این تیم را به شدت درگیر خود کرده است.

پرسپولیس که مصدومان زیادی دارد (و حتی دو ستاره این تیم فصل را به دلیل پارگی رباط صلیبی از دست دادند) در بازی قبلی با صنعت نفت، مهدی ترابی را هم به دلیل سرماخوردگی در اختیار نداشت. سرماخوردگی ترابی به حدی بود که حتی یحیی گل محمدی این بازیکن تاثیرگذار تیمش را در لیست بازی با صنعت نفت قرار نداد و ترابی همراه با سایر اعضای تیم راهی اردو نشد.

امروز تمرین آخر پرسپولیسی‌ها قبل از سفر به تاجیکستان قرار بود برگزار شود. تمرینی که طبق شنیده‌های ما چند نفر از بازیکنان پرسپولیس نمی‌توانستند در آن شرکت کنند. خیلی از بازیکنان پرسپولیس درگیر سرماخوردگی شدند و حال خوبی ندارند. شنیدیم سایر نفرات با حضور در زمین چمن برای دقایقی دور زمین دویدند و خیلی زود راهی رختکن شدند.

البته سرمای هوا و بارندگی شدید هم در این قضیه بی تاثیر نبود. علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلی فر، مهدی ترابی، فرشاد فرجی، سینا اسدبیگی، میلاد سرلک ۶ ستاره پرسپولیس هستند که به شدت دچار سرماخوردگی شدند و اصلا نمی‌توانستند در تمرین شرکت کنند. گفتنی است این نفرات به غیر از بیرانوند که در خانه مشغول استراحت بود، راهی ورزشگاه کاظمی شدند و تحت مراقبت کادر پزشکی سرم و آمپول زدند.

اوضاع در پرسپولیس به شدت بحرانی شده و خیلی از بازیکنان این تیم حالا در آستانه سفر به تاجیکستان دچار مشکل سرماخوردگی هستند و سایر نفرات تیم هم در معرض خطر قرار دارند. پرسپولیس سه شنبه بازی بسیار مهمی در تاجیکستان مقابل استقلال این کشور دارد و طبق قرار قبلی باید کاروان این تیم فردا راهی دوشنبه شود. حالا با این وضعیت و شرایط بد چند بازیکن پرسپولیس مشخص نیست وضعیت آن‌ها برای سفر به تاجیکستان چه خواهد شد و آیا این بازیکنان به بازی این هفته خواهند رسید یا خیر.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر