تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
لئو مسی امشب در پاریس دست نیافتنی می‌شود

هشتمین توپ طلا؛ پایانی خوش برای «اعجوبه فوتبال»!

«لئو»ی محبوب دنیای فوتبال در جام‌جهانی درخشید و عنوانی که سال‌ها در حسرت آن بود را گرفت، حالا چه کسی می‌تواند رقیب این اسطوره باشد؛ هالندی که در سیتی موفق بود اما در نروژ دیده نمی‌شود یا امباپه که با فرانسه از «مسی» شکست خورد؟

کد خبر: ۱۵۷۸۴۰
۱۷:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲

هشتمین توپ طلا؛ پایانی خوش برای «لئو»

دیدارنیوز _ شقایق آسیایی: فابریتزیو رومانو، خبرنگار مشهور دنیای فوتبال گزارش داده مسی ۳۶ ساله برای هشتمین بار به‌عنوان برنده توپ طلا برگزیده خواهد شد.

انتخاب مسی، قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ به‌عنوان بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۲۳ قطعی است و ارلینگ هالند و کیلیان ام باپه برای دست‌یابی به این جایزه باید حداقل یک سال دیگر صبر کنند. فوق ستاره آرژانتینی که با تیم ملی فوتبال کشورش قهرمان جام جهانی شد، مدعی اصلی کسب این جایزه است.

تنها رقیب مسی، ارلینگ هالند است که موفق شد با سیتی در فصل گذشته، ۳ گانه تاریخی کسب کند و با اقتدار کفش طلا را به نام خود زد. او از دیگر گزینه‌های کسب این جایزه به شمار می‌رود.

در گفتگویی که بتازگی با پپ گواردیولا در مورد توپ طلا انجام شد، سرمربی منچستر سیتی که سابقه همکاری با مسی و هالند را دارد با پوزخند، جواب داد: البته که مسی!

او ادامه داد: به نظرم تا زمانی که مسی بازی می‌کند باید یک توپ طلا برای او باشد و البته توپ دیگری که می‌تواند به هالند بخاطر سه گانه سال گذشته و تعداد گل‌هایی که از دستم در رفته، تعلق بگیرد.

مسی که بالاتر از کریستیانو رونالدو (با ۵ توپ طلا) پرافتخارترین بازیکن تاریخ این جایزه است، با ۸ توپ طلا دست‌نیافتنی‌تر و جاودانه‌تر از همیشه می‌شود.

شاید امشب آخرین باری باشد که مسی را در مراسم برترین‌های فوتبال می‌بینیم و این جایزه می‌تواند ادای دین فوتبالی‌ها به اسطوره تکرارنشدنی دنیای توپ گرد باشد؛ کسی که جنگید و تسلیم نشد تا به آرزویش برسد و روح مارادونا را شاد کند. این جایزه تنها برای یک سال فوتبالی «لئو» نیست؛ این پاداشی برای دوران حرفه‌ای باشکوه و پرافتخار مردی است که همه چیز به فوتبال داد و فوتبال هم با قدردانی کامل او را به بالاترین قله ممکن رساند.

ارسال نظرات