تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
در دیدار با گوترش مطرح شد

امیرعبداللهیان: صلح پایدار با رفع اشغال فلسطین میسر است

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: استقرار صلح پایدار و عادلانه در منطقه تنها با رفع کامل اشغال فلسطین میسر است.

کد خبر: ۱۵۷۶۸۸
۱۰:۱۱ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲

امیرعبداللهیان: صلح پایدار با رفع اشغال فلسطین میسر است

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: استقرار صلح پایدار و عادلانه در منطقه تنها با رفع کامل اشغال فلسطین، بازگشت کلیه آوارگان به سرزمین خویش میسر است.

حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه طی دیداری با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، ضمن اعلام مجدد حمایت از مردم مظلوم فلسطین در برابر جنایات سبوعانه اسرائیل، نسل‌کشی رژیم اسرائیل را به شدت محکوم کرد.

رئیس دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تاکید داشت سکوت برخی کشور‌ها و همراهی آمریکا در برابر تهاجم وحشیانه و نسل‌کشی رژیم اسرائیل، عامل تشجیع این رژیم آپارتاید برای تشدید حملات علیه غیرنظامیان در غزه و کرانه باختری شده است.

وزیر امور خارجه همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران حمایت مستمر از مبارزات رهایی‌بخش و مقاومت مردم فلسطین با هدف تحقق کامل حقوق انسانی آن‌ها را در زمره اصول اساسی سیاست خارجی خود قرار داده است.

امیرعبداللهیان بر ضرورت اقدام فوری و قاطع جامعه بین‌المللی و سازمان ملل متحد به‌ویژه شورای امنیت آن در انجام وظایف خود در زمینه حمایت از مقاومت مردم فلسطین تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد: ایران از هرگونه راه حل سیاسی که موجب توقف فوری جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی در غزه، ارسال کمک‌های مستمر انسان‌دوستانه و مقابله با کوچ اجباری مردم غزه است حمایت می‌کند.

امیرعبداللهیان افزود: در صورت تداوم وضع کنونی و جنایات جنگی اسرائیل، هرگونه احتمالی مبنی بر گسترش دامنه جنگ و گشودن جبهه‌های جدید در منطقه علیه رژیم اسرائیل متصور است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد: استقرار صلح پایدار و عادلانه در منطقه تنها با رفع کامل اشغال فلسطین، بازگشت کلیه آوارگان به سرزمین خویش، تعیین نظام آینده فلسطین بر اساس یک همه‌پرسی با حضور کلیه ساکنین اصلی آن از جمله یهودیان، مسیحیان و مسلمانان و در نهایت تشکیل دولت مستقل و یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شریف بر مبنای طرح سیاسی ثبت‌شده جمهوری اسلامی ایران نزد دبیرخانه سازمان ملل متحد، میسر است.

گوترش نیز در این دیدار ضمن تاکید بر نقش منحصر به فرد ایران در منطقه خواستار ادامه تلاش‌های دیپلماتیک و سازنده سیاسی جمهوری اسلامی ایران شد.

دبیرکل سازمان ملل متحد وضعیت انسانی در غزه را فاجعه بار خواند و بر توجه همه طرف‌ها برای توقف فوری جنگ و ارسال کمک‌های انسان دوستانه تاکید کرد.

گوترش گفت: همه ما باید برای برقراری صلح و امنیت در منطقه و جهان تلاش کنیم. اولویت بنیادی سازمان ملل متحد، ارسال کمک‌های بشردوستانه و برقراری آتش‌بس است و ما بر راه‌حل سیاسی تاکید داریم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها