تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
کارشناسی مجید جلالی پس از برد پرگل ایران برابر قطر

فریب این پیروزی را نخورید!

مجید جلالی، مربی و کارشناس فوتبال ایران بعد از پیروزی پرگل ایران برابر قطر و قهرمانی در تورنمنت اردن گفت: بازی و نتیجه دیدار با قطر هم می‌تواند امیدوارکننده باشد، هم فریبنده. برابر قطر خیلی مقتدرانه بازی کردیم و کاملا مسلط بر مسابقه بودیم. نتیجه خوبی در فینال گرفتیم که می‌تواند همه ضعف‌های ما را پوشش بدهد. با این حال باید ببینیم اشکالات ما به‌صورت کامل برطرف شده یا خیر.

کد خبر: ۱۵۷۳۳۳
۱۸:۰۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲

فریب این قهرمانی را نخورید!

دیدارنیوز: کارشناس فوتبال کشورمان بر این باور است که عملکرد ملی‌پوشان مقابل قطر با وجود کیفیت بالایی که داشت، ممکن است سبب فریب مربیان و اهالی فوتبال شود.

مجید جلالی درباره قهرمانی تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اردن با غلبه بر قطر، گفت: در بازی با اردن اشکالات زیادی در تیم ملی به چشم می‌خورد که این ایراد‌ها مقابل قطر کمتر بود. شاید پیش از دیدار با اردن، بازیکنان ذهنیتی داشتند که برای دیدار با قطر تغییر کرده است.

دیدار با قطر هم می‌تواند امیدوارکننده باشد، هم فریبنده

وی با تحسین عملکرد شاگردان امیر قلعه‌نویی مقابل قهرمان دوره گذشته جام ملت‌های آسیا بیان کرد: بازی و نتیجه دیدار با قطر هم می‌تواند امیدوارکننده باشد، هم فریبنده. برابر قطر خیلی مقتدرانه بازی کردیم و کاملاً مسلط بر مسابقه بودیم. نتیجه خوبی در فینال گرفتیم که می‌تواند همه ضعف‌های ما را پوشش بدهد. با این حال باید ببینیم اشکالات ما به‌صورت کامل برطرف شده یا خیر.

انگیزه بازیکنان در ۲ مسابقه قابل مقایسه نبود

کارشناس فوتبال ایران با بیان اینکه باید تمرکز بیشتری روی تیم ملی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: انگیزه بازیکنان مقابل قطر، با دیدار برابر اردن قابل مقایسه نبود و در اینجا آمادگی روانی تیم اهمیت زیادی پیدا می‌کند. بازیکنان از لحاظ بدنی شرایط خوبی داشتند و با گذشت زمان سرحال می‌ماندند.

تفاوت سطح ایران در ۲ بازی شائبه ایجاد می‌کند!

جلالی در این باره که چه بخشی از زمین را می‌توان به‌عنوان نقطه ضعف تیم ملی ایران دانست، تصریح کرد: باید کنار تیم ملی باشید و با آن زندگی کنید. برای این مسئله باید آخرین تحولات بازیکنان و وضعیت بدنی و روانی آن‌ها را در نظر بگیریم. تفاوت سطح ایران در این دو مسابقه شاید شائبه ایجاد کند. شائبه‌ای که می‌گوید عملکرد ایران با قطر می‌تواند ثبات داشته باشد یا این اتفاق برای یک بازی می‌افتد.

اگر ملی‌پوشان زمان بیشتری کنار هم باشند، می‌توانیم موفق شویم

وی در پاسخ به این پرسش که چه میزان شانسی را می‌توان برای موفقیت تیم ملی در جام ملت‌های آسیا متصور بود، عنوان کرد: دید ما باید دیدار با استرالیا، عربستان، کره جنوبی و ژاپن باشد و باید ببینیم چنین عملکردی تداوم دارد یا خیر. اگر در سطح دیدار با اردن باشیم، نگرانی‌های زیادی وجود خواهد داشت. زمان کافی نداریم، اما مجموع دو مسابقه نشان می‌دهد اگر اعضای تیم ملی زمان بیشتری تا شروع جام ملت‌های آسیا کنار هم باشند، می‌توانیم موفق شویم.

قطر کیفیت مورد انتظار ما را نداشت

کارشناس فوتبال کشورمان در مورد کیفیت تیم ملی قطر با سرمربیگری کارلوس کی‌روش اظهار داشت: قطر از لحاظ کیفی تیم مورد انتظار ما نبود. بازیکنان ایران توانستند شاهراه‌های بازی تیم حریف را شناسایی کنند و آن را ببندند. شاید یکی از دلایل اینکه قطر تا این حد از جریان بازی افتاد، همین مسئله بود. این تیم کیفیتی در حد جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ و حتی جام جهانی ۲۰۲۲ نداشت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر