
تنش و درگیری بین سرخابیها چیز جدیدی نیست و معمولا در تمام مسابقات دو تیم که با اشتباهات داوری به سود یکی همراه است، به اوج خود میرسد!
دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: یکی از مدیران پرسپولیس به انتقادهای آبیها پس از دیدار این تیم و گل گهر سیرجان که یک صحنه جنجالی داشت، پاسخ داد.
به گزارش دیدارنیوز، پس از صحنه مشکوک به گل روی دروازه پرسپولیس که کمک داور آن را ندید و اعتراض گل گهر هم فایدهای نداشت، باشگاه استقلال در کانال رسمی خود بار دیگر واکنش نشان داد و با انتشار عکس این صحنه از «داستان تکراری» نوشت.
علیرضا اشرف، مدیر رسانهای پرسپولیس هم با انتشار یک استوری از دیدار این تیم و گل گهر معتقد است که یک خطای پنالتی روی عمری اعلام نشده.
او در پاسخ به واکنش کانال رسمی استقلال هم نوشت: «خیلی جالبه. تیمی که توی این سالها صدرنشین اشتباهات داوری و متخصص گرفتن امتیازات معیشتی بوده حالا به داوریها کنایه میزنه؛ اینجا لیگ محلات نیست که صفحات رسمی رو با پیجهای هواداری اشتباه میگیرید! اندازه سر سوزن حرفهای باشید.»