تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

نمایشگاهی برای آثار تاریخی چوبی و کمیاب

در شهر «مکزیکو سیتی» مکزیک، نمایشگاهی برای آثار تاریخی کمیاب که همگی با استفاده از چوب ساخته شده‌اند، در معرض دید مردم قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۵۶۵۴۸
۱۹:۰۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲

نمایشگاهی برای آثار تاریخی کمیاب

دیدارنیوز: پیشکش‌های کمیاب و مخصوص مراسم‌های آیینی «آزتک»‌ها در نمایشگاهی واقع در مکزیک به نمایش گذاشته شد.

به نقل از رویترز، برای نخستین‌بار نمایشگاهی در یک موزه واقع در مکزیک به نمایش پیشکش‌های آیینی «آزتک»‌ها که در مرکز شهر «مکزیکو سیتی» کشف شده‌اند، می‌پردازد تا بینش جدیدی از هنر و آداب مذهبی این تمدن ارائه دهد.

این آثار تاریخی که همگی با استفاده از چوب ساخته شده‌اند، نقاب‌های حکاکی‌شده، عصا و سلاح‌هایی را شامل می‌شود که به همراه حیوانات قربانی‌شده دفن شده‌اند.

بیشتر این آثار تاریخی در بین ویرانه‌های مقدس‌ترین پرستشگاه «آزتک‌ها» کشف شدند که اکنون در مجاورت «موزه معبد مایور» قرار دارد. بسیاری از این اشیاء درون جعبه‌های مُهر و موم‌شده سنگی پیدا شدند که بیش از پنج قرن پیش دفن شده بودند.

به گفته برگزارکنندگان این نمایشگاه، بسیاری از این اشیاء جنگجویانی را به تصویر می‌کشند که در جریان نبرد جان‌شان را از دست داده‌اند.

به گفته مسئولان این موزه بیشتر اشیاء تاریخی چوبی به سرعت تجزیه می‌شوند و فقط با وجود سطح دما و رطوبت ثابت می‌توانند با گذر زمان سالم باقی بمانند.

حفظ و نگهداری این اشیاء تاریخی چوبی مستلزم جایگزینی رطوبت باقی‌مانده در داخل چوب با قند‌های مصنوعی است تا مصنوعات متلاشی نشوند، فرآیندی که ممکن است تا یک سال طول بکشد. همچنین نمایشگر‌های این نمایشگاه مجهز به کنترل دقیق رطوبت هستند.

رگه‌هایی از رنگ هنوز روی برخی از این اشیاء دیده می‌شود؛ از جمله شیء حکاکی‌شده که به رنگ آبی نقاشی شده و یاور اسطوره‌ای خدای باران آزتک‌ها «تلالوک» (Tlaloc) را به تصویر می‌کشد. این مجسمه با یک دست عصای مار که رعد و برق را تداعی می‌کند و در طرف دیگر یک کوزه کوچک آب نگه داشته است.

در کنار این مجموعه آثار تاریخی همچنین شاهکار‌های چوبی معروف آزتک‌ها که از موزه‌های دیگر امانت گرفته شده‌اند نیز به نمایش گذاشته می‌شوند که از جمله آن‌ها به یک طبل حکاکی‌شده می‌توان اشاره کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها