تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
باران جریمه و خبرهای بد برای آبی‌ها ادامه دارد

شوک بزرگ به استقلال؛ محکومیت ۸۰۰ هزار دلاری!

ظاهرا قرار نیست باشگاه استقلال به ساحل آرامش برسد و نحوه بستن قرارداد‌ها در این باشگاه همچنان بدهی‌های سنگینی را به بار می‌آورد. دقایقی پیش خبر رسید که استقلال در پرونده شکایت رافائل سیلوا مدافع برزیلی سابق خود مبلغ سنگین ۸۰۰ هزار دلار جریمه شده است!

کد خبر: ۱۵۶۴۷۱
۱۳:۳۶ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

شوک بزرگ به استقلال؛ جریمه ۸۰۰ هزار دلاری!

دیدارنیوز: فیفا باشگاه استقلال را در پرونده شکایت مدافع برزیلی فصل گذشته این باشگاه محکوم کرد.

رافائل سیلوا مدافع برزیلی فصل گذشته تیم فوتبال استقلال به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش از این باشگاه به فیفا شکایت کرده بود. فیفا در هفته گذشته، رأی این پرونده را اعلام و باشگاه استقلال را به پرداخت ۸۰۰ هزار دلار بابت مطالبات سیلوا محکوم کرد.

سیلوا در این شکایت خواهان ۳۰۰ هزار دلار از مطالبات فصل گذشته به اضافه ۵۰۰ هزار دلار قرارداد فصل آینده و همچنین پاداش‌ها شده بود. باشگاه استقلال که پیش از این دفاعیات خود را ارسال کرده بود، با در نظر گرفتن حق و حقوق عقب‌افتاده سیلوا به برخی آپشن‌ها از جمله پاداش‌ها به رأی فیفا اعتراض کرد.

مدافع برزیلی سابق استقلال در نیم‌فصل دوم لیگ بیست‌ویکم به جمع آبی‌پوشان پیوست و در پایان فصل گذشته با فسخ قراردادش از این تیم جدا شد. سیلوا در صورتی که برای امسال به تیم جدیدی می‌پیوست تنها می‌توانست ۳۰۰ هزار دلار از استقلال پول بگیرد، ولی با توجه به خانه‌نشینی‌اش به مانند آندره‌آ استراماچونی دنبال غرامت کل قرارداد خود با باشگاه استقلال است.

باشگاه استقلال علاوه بر اعتراض به پرونده سیلوا به پرونده شکایت ریکاردو ساپینتو و دستیارانش و عزیزبک آمانوف نیز اعتراض کرده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر