تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پس از کسب مدال نقره در بازی‌های هانگژو مطرح شد

زهرا کیانی: این مدال شیرین‌تر از جاکارتا بود!

زهرا کیانی، ستاره تالوی زنان ایران در مورد اینکه کسب مدال امروز در هانگژو سخت‌تر بود یا بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا؟ گفت: با توجه به سطح رقبا، گرفتن این مدال برای من سخت‌تر بود و البته شیرین‌تر.

کد خبر: ۱۵۶۳۷۳
۱۳:۱۶ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲

زهرا کیانی:

دیدارنیوز: ملی‌پوش تالوی زنان ایران پس از کسب مدال نقره در چین گفت: کسب مدال در بازی‌های آسیایی هانگژو سخت‌تر از دوره قبلی در جاکارتا بود.

زهرا کیانی پس از کسب مدال نقره رشته تالو در بازی‌های آسیایی و رقابت با حریف چینی اظهار داشت: من در رقابت‌های جهانی هم با این حریف چینی بودم. البته تالو رقابت نیست، بلکه اجرای فرم است و طبق سلیقه داوران و فاکتور‌های دیگر امتیاز داده می‌شود. برخی حریفان از رده‌های جوانان وارد شده بودند و ما هم برای این مدال زحمت کشیدیم.

مطلب مرتبط:

بازی‌های هانگژو؛ زهرا کیانی با «نقره» درخشید +عکس و ویدیو

وی در مورد اینکه کسب این مدال سخت‌تر بود یا بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا؟ گفت: با توجه به سطح رقبا، گرفتن این مدال برای من سخت‌تر بود و البته شیرین‌تر. مسیر سختی را تا اینجا سپری کرده بودیم. آسیب جدی دیده بودم و نیاز به عمل جراحی هم داشتم، اما با روش‌های اصلاحی تا برگزاری بازی‌ها صبر کردیم.

دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی هانگژو در مورد اینکه آیا استرس داشت یا خیر؟ عنوان کرد: تا قبل از اینکه کنار زمین بیایم، استرس داشتم، اما وقتی حمایت و تشویق تماشاگران را دیدم، استرسم کمتر شد و احساس کردم که در خانه خودم هستم، چون من تالوفیلد را جزئی از خودم می‌دانم و از ۸ سالگی در آن کار کرده‌ام.

کیانی ادامه داد: ووشو یک سبک از زندگی است و با اجرای فرم زندگی می‌کنم و لحظاتی که در حال اجرا هستم، در آن غرق می‌شوم.

وی در پایان تاکید کرد: بعد از این مدال بیشتر تلاش خواهم کرد، چون می‌دانم که کارم دیده شده و مردم حمایت کرده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی