تیتر امروز

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده خبر داد

آمریکا درخواست «امیرعبداللهیان» برای سفر به واشنگتن را رد کرد

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره رد درخواست امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی برای سفر به واشنگتن گفت: «آن‌ها این درخواست را مطرح کردند و وزارت امور خارجه آن را رد کرد. ما موظفیم به مقامات ایرانی و دیگر مقامات دولت‌های خارجی اجازه دهیم برای حضور در نشست‌های سازمان ملل به نیویورک سفر کنند. اما ما تعهدی نداریم که به آن‌ها اجازه سفر به واشنگتن دی سی را بدهیم.»

کد خبر: ۱۵۶۲۹۵
۱۰:۱۴ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲

آمریکا درخواست «امیرعبداللهیان» برای سفر به واشنگتن را رد کرد

دیدارنیوز: ایالات متحده می‌گوید درخواست حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران برای تعلیق محدودیت‌های اعمال شده برای مقام‌های جمهوری اسلامی را رد و اجازه نداده این دیپلمات ایرانی به واشنگتن سفر کند.

بنا بر گزارش‌ها، حسین امیرعبداللهیان، پس از نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، به دنبال سفر به واشنگتن و بازدید از دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی بوده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به این خبر به خبرنگاران گفت: «آن‌ها این درخواست را مطرح کردند و وزارت امور خارجه آن را رد کرد. ما موظفیم به مقامات ایرانی و دیگر مقامات دولت‌های خارجی اجازه دهیم برای حضور در نشست‌های سازمان ملل به نیویورک سفر کنند. اما ما تعهدی نداریم که به آن‌ها اجازه سفر به واشنگتن دی سی را بدهیم.»

این مقام آمریکایی همچنین در ادامه افزود: «با توجه به بازداشت غیرقانونی شهروندان آمریکایی توسط ایران و حمایت این کشور از تروریسم، ما معتقدیم که اجابت این درخواست در حال حاضر مناسب و ضروری به نظر نمی‌رسد.»

تهران هفته گذشته به پنج شهروند آمریکایی را از زندان آزاد کرد و به آن‌ها اجازه داد تا پس از سال‌ها از ایران خارج شوند. در مقابل آمریکا هم اجازه داد ۶ میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی آزاد و به حسابی در قطر منتقل شود.

پیش از این پایگاه خبری امواج میدیا برای نخستین بار از درخواست امیرعبداللهیان برای سفر به واشنگتن خبر داده بود. سفری که در صورت انجام نخستین حضور یک وزیر امور خارجه ایران در ۱۴ سال گذشته به واشنگتن به شمار می‌رود. در آن گزارش به نقل از منابع ناشناس آمده است: «امیرعبداللهیان گفته که شخصا می‌خواهد از حفاظت منافع جمهوری اسلامی بازدید کند، اما مقام‌های آمریکایی این اجازه را به او ندادند.»

ایران و آمریکا پس از انقلاب سال ۵۷ و اشغال سفارت آمریکا در تهران با یکدیگر قطع رابطه کردند. در حال حاضر پاکستان مسئولیت دفتر منافع ایران در واشنگتن را برعهده دارد.

با تصمیم مایک پمپئو، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا و برای جلوگیری از سفر‌های محمدجواد ظریف به دانشگاه‌ها و نهاد‌های مختلف آمریکایی، در سال ۲۰۱۹ دولت آمریکا رفت و آمد مقام‌های ایرانی را به چند محله در نیویورک محدود کرد و این تصمیم در دولت بایدن هم برقرار مانده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور