تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

«تئاترشهر» و «برج آزادی» میزبان جشنواره سنتی

نمایش ویژه بانوان، چند نشست فرهنگی تخصصی و تعدادی از نمایش‌های شرکت کننده در بخش رادیو تئاتر بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش‌های آیینی و سنتی، در مجموعه فرهنگی هنری «برج آزادی» و مجموعه «تئاتر شهر» تهران پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرند.

کد خبر: ۱۵۶۲۱۷
۱۹:۲۱ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲

«تئاترشهر» و «برج آزادی» میزبان جشنواره سنتی

دیدارنیوز: مجموعه فرهنگی هنری «برج آزادی» و مجموعه «تئاترشهر» میزبان چند نشست تخصصی، نمایش ویژه بانوان و نمایش‌های رادیویی شرکت کننده در بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش‌های آیینی و سنتی خواهند بود

به نقل از رسانه اداره کل هنر‌های نمایشی، نمایش ویژه بانوان، چند نشست فرهنگی تخصصی و تعدادی از نمایش‌های شرکت کننده در بخش رادیو تئاتر بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش‌های آیینی و سنتی، طی روز‌های سوم تا هفتم مهرماه در مجموعه فرهنگی هنری «برج آزادی» و مجموعه «تئاتر شهر» تهران پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرند.

براساس برنامه ریزی‌هایی که توسط ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی نمایش‌های آیینی سنتی با همکاری این دو مجموعه صورت گرفته ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱ روز‌های دوشنبه سوم و چهارم مهر ماه نشست فرهنگی «ترنا بازی – نقالی، زره پوشی» در فضای قهوه خانه‌ای در «برج آزادی» برگزار می‌شود.

ساعت ۱۶ تا ۱۸ روز‌های پنجم و ششم مهر ماه نیز نمایش ویژه بانوان «خاتون» به کارگردانی اکرم خاتون قزوینی و نشست فرهنگی «ترنا بازی – نقالی» میزبان مخاطبان در مجموعه فرهنگی هنری آزادی خواهند بود. این در حالی است که ساعت صبح۱۰ تا ۲۰ شب روز‌های سوم تا هفتم مهر ماه نیز نمایشگاه «مشاغل و حرفه‌های مرتبط با نمایش‌های آیینی سنتی» در همین مجموعه میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

در مجموعه «تئاترشهر» هم ساعت ۱۴روز‌های دوشنبه سوم، چهارشنبه پنجم و پنجشنبه ششم مهرماه به ترتیب نمایش‌های رادیویی «دسیسه» به نویسندگی آرزو شهنواز و کارگردانی رضا داداشی از قزوین، «افسانه مارها» به نویسندگی و کارگردانی علی حسین قلی زاده از تبریز و «بی جی‌ام تاو» به نویسندگی ناصر کریمی و کارگردانی محمد رادمهر از اصفهان پیش روی علاقمندان قرار می‌گیرد.

نمایش‌های رادیویی «قهوه قجری» به نویسندگی آتیلا پسیانی و کارگردانی ایمان سلیح از تهران، «علیمردان خان» به نویسندگی و کارگردانی شیرین سپهراد، «برفچال» به نویسندگی راضیه مومیوند و کارگردانی ماکان رضایی از تهران هم به ترتیب در ساعت ۱۶ روز‌های دوشنبه سوم، سه شنبه چهارم و چهارشنبه پنجم مهرماه میزبان مخاطبان در مجموعه تئاتر شهر خواهند بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها