تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

هشدار تایوان در مورد درگیری نظامی با چین

چیو کو چنگ، وزیر دفاع تایوان، شنبه یکم مهر اعلام کرد که افزایش اخیر فعالیت‌های نظامی چین در اطراف تایوان، احتمال از کنترل خارج‌شدن رویداد‌ها و وقوع یک درگیری تصادفی را بالا می‌برد.

کد خبر: ۱۵۶۱۴۲
۱۲:۳۶ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲

هشدار تایوان در مورد درگیری نظامی با چین

دیدارنیوز: طبق ادعای تایوان، پکن طی دو هفته گذشته، چندین رزمایش در نزدیکی این جزیره انجام داده که طی آن، ده‌ها جنگنده، پهپاد، بمب‌افکن، کشتی‌های جنگی و ناو هواپیمابر چینی «شاندونگ» شرکت داشتند.

چین که تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند، در سال‌های اخیر رزمایش‌های مشابهی در اطراف جزیره انجام داده تا ضمن تاکید بر ادعا‌های حاکمیتی خود، تایپه را زیر فشار قرار دهد.

وزیر دفاع تایوان در پاسخ به خبرنگاران در حاشیه نشست پارلمان در خصوص احتمال بروز حادثه‌ای تصادفی با توجه به تکرار فعالیت‌های تحریک‌آمیز چین، گفت: «این موضوع برای ما بسیار نگران‌کننده است.»

او افزود: «مخاطرات ناشی از فعالیت با مشارکت هواپیما، کشتی و جنگ‌افزارها، افزایش خواهد یافت و هر دو طرف باید هوشیار باشند.»

وزارت دفاع تایوان می‌گوید که چین معمولاً از ژوئیه تا سپتامبر، رزمایش‌های گسترده‌ای برگزار می‌کند.

این وزارتخانه شنبه با اعلام این که چین تا حد زیادی رزمایش‌های خود را متوقف کرده، توضیح داد که تنها دو هواپیمای چینی را در حریم هوایی خود طی ۲۴ ساعت گذشته، رصد کرده است.

به نقل از العربیه، تایوان بار‌ها اعلام کرده است که نسبت به تحرکات نظامی چین واکنشی نشان نخواهد داد و اوضاع را متشنج نخواهد کرد، اما اجازه «اقدامات تحریک‌آمیز مکرر» از سوی چین را نخواهد داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی