تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

احتمال برخورد یک شهاب سنگ با زمین

بحث برخورد یک شهاب سنگ با زمین همواره سوژه داستان‌های آخرالزمانی بوده و تاریخ کره زمین نیز شاهد چنین حوادثی بوده که منجر به انقراض جمعی گونه‌ها شده است.

کد خبر: ۱۵۵۹۵۲
۱۰:۵۴ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲

احتمال برخورد یک شهاب سنگ با زمین

دیدارنیوز: در این میان نظریه‌ای مبنی بر برخورد شهاب سنگ بننو با زمین در سال ۲۱۸۲ وجود دارد که در این گزارش به بررسی آن می‌پردازیم.

در طول هفت سال گذشته، دانشمندان ناسا به طور جدی روی ماموریتی به نام OSIRIS-REx کار کرده اند که به طور خاص به بررسی سیارک بننو می‌پردازد که برخی افراد می‌گویند ممکن است در ۲۴ سپتامبر ۲۱۸۲ با زمین برخورد کند. اما این احتمال از نظر علمی چقدر است؟

پیش بینی‌های قبلی نشان می‌دهد: سیارک بننوتقریباً ۱ در ۲۷۰۰ شانس برای برخورد با زمین در سال ۲۱۸۲ دارد. با این حال، مطالعات جدید در مورد مدار این سیارک نشان داده است که احتمالاً سیارک فوق قبل از سال ۲۳۰۰ به زمین برخورد نخواهد کرد.

مطالعات انجام شده نشان می‌دهد: سیارک بننو، اساساً یک توده سنگی است که برای صد‌ها میلیون سال در منظومه شمسی به طور مارپیچی می‌چرخد. پیش از این تصور می‌شد که این سیارک یک جسم جامد است، با این حال، هنگامی که OSIRIS-REx در سال ۲۰۲۰ بر روی آن فرود آمد، مشخص که سطح سیارک انباشته از آوار قلوه سنگی بوده و آنطور که انتظار می‌رفت یکپارچه نیست.

امروزه در حالی که OSIRIS-REx نمونه‌هایی از سطح بننو را در اختیار ما قرار داده است، افشای اینکه بننو می‌تواند روزی با زمین برخورد کند موضوعی است که بدون شک بسیاری روی آن تمرکز خواهد شد، زیرا با توجه به اندازه سیارک و نزدیک بودن تاریخ تعیین شده برای برخورد آن با زمین، باید اقدامات لازم اندیشیده شود.

البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که اصولا بننو سیارکی نیست که باعث ویرانی در سطح جهانی شود، اما تخریب آن گسترده خواهد بود و به همین دلیل درک این که این سیارک طی ۳۰۰ سال آینده در طول مدارش به کجا خواهد رفت، موضوعی است که دانشمندان ناسا بر روی آن متمرکز هستند.

در حال حاضر ناسا می‌گوید: ما می‌توانیم پیش بینی کنیم که مسیر سیارک در آینده چگونه خواهد بود و به طور قطعی می‌توان اطمینان داشت که تا سال ۲۳۰۰ بننو با زمین برخورد نخواهد کرد. البته دانشمندان می‌گویند، احتمال برخورد این سیارک با زمین تا سال ۲۳۰۰ نیز تقریباً ۱ در ۱۷۵۰ است، که به این معنی است که احتمال برخورد در این بازه زمانی افزایش یافته است.

قطعا دانشمندان بر اساس احتمالات و خطرات موجود چشم انتظار وقوع یک رخداد نبوده و در صورت قطعی شدن برخورد یک سیارک با زمین، احتمالا راه‌هایی منحرف کردن مدار سیارک پیدا خواهد شد.

منبع: bgr/ سیناپرس

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر