
تیم سپاهان ایران که به دلیل جریمه و کسر امتیاز روزهای پرتنشی را در لیگ برتر سپری میکند، در حالی که به سه امتیاز مهم خارج از خارج نزدیک بود، در لحظات پایانی دفاع و یارگیری را مقابل نیروی هوایی عراق فراموش کرد تا جاسم زهر خود را بریزد.
دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: تیم سپاهان در لحظات پایانی مقابل نیروی هوایی عراق پیروزی را از دست داد و به تساوی رسید.
به گزارش دیدارنیوز، در ادامه مسابقات هفته اول لیگ قهرمانان آسیا، سپاهان امشب (دوشنبه) در عراق به میدان رفت و ابتدا یک گل عقب افتاد، اما با گلهای محمد دانشگر و محمد قربانی به برد خارج از خانه نزدیک شد که ضعف در یارگیری و عبور راحت بازیکن عراقی از میان سه مدافع طلاییپوش فرصت را به جاسم داد تا در این دیدار دبل کند!
سپاهان در دقیقه ۸۸ گل تساوی را دریافت کرد و دیگر فرصتی برای پیروزی نداشت تا به این یک امتیاز رضایت دهد.
تیم نساجی، یکی دیگر از نمایندگان کشورمان در لیگ قهرمانان، عصر امروز در هند با دو گل از سد بمبئی سیتی عبور کرده بود. فرداشب هم پرسپولیس در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی میزبان النصر عربستان با حضور رونالدو خواهد بود.